Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Andy van der Meijde boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Andy van der Meijde boeken?

Andy van der Meijde boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Andy van der Meijde.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Andy van der Meijde.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Andy van der Meijde ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Andy van der Meijde plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Andy van der Meijde

Extra informatie Andy van der Meijde

Andy van der Meijde boeken als spreker
Voormalig voetballer

Andy van der Meijde (1979) werd in Nederland bekend als profvoetballer van Ajax, FC Twente, Internazionale, Everton, PSV en het Nederlands elftal. Nadat hij zijn opzienbarende memoires door schrijver Thijs Slegers in de bestseller “Geen Genade” liet optekenen, keerde de ex-international als realityster terug in de schijnwerpers.
Inzetbaarheid

Andy van der Meijde is beschikbaar voor forums en panels en laat zich graag interviewen door zijn biograaf Slegers. De krankzinnige wereld van het topvoetbal en het leven in de spotlights, hebben het leven van de geboren Arnhemmer op wonderbaarlijke wijze gekleurd. Met zijn ontwapenende eerlijkheid en gevoel voor humor is Van der Meijde in staat om samen met zijn aangever Slegers een originele kijk op de wondere wereld van het topvoetbal te creëren.
Biografie

Andy van der Meijde speelde in zijn carrière voor Ajax, FC Twente, Internazionale en Everton. Vooral bij Ajax kende hij grote successen. Nog voor zijn dertigste verjaardag raakte Andy van der Meijde dankzij drank, drugs en een buitengewone belangstelling voor vrouwen de weg kwijt in de voetbaljungle. De topvoetballer verdwaalde in een wereld van teveel geld en aandacht, wat uiteindelijk ten koste ging van zijn prestaties. Desondanks speelde Andy toch nog 17 interlands voor het Nederlands elftal waarin hij één doelpunt maakte.

Zijn pieken en dalen leverden Nederland wel één van de spectaculairste voetbalboeken uit de geschiedenis op. De openheid waarmee Van der Meijde in de autobiografie “Geen Genade” over zijn leven durft te spreken, is bijzonder. Het boek werd een enorme bestseller, de filmrechten zijn niet voor niets verkocht. De vader van vijf dochters van drie verschillende vrouwen, stapt zonder schaamte door het leven. Dat is een onmisbare eigenschap in het reality-genre waarin hij tegenwoordig zichtbaar is. Ook in het sprekerscircuit, waarin Van der Meijde zo’n drie jaar actief, maakt hij indruk door zonder omhalen zijn keuzes in het leven te bespreken. Eerlijkheid is zijn kracht, humor is een belangrijk wapen.

Andy van der Meijde boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Andy van der Meijde.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Andy van der Meijde, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Andy van der Meijde en de eventuele overige kosten om een optreden van Andy van der Meijde mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Andy van der Meijde.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Andy van der Meijde. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Andy van der Meijde checken, een gratis optie plaatsen op Andy van der Meijde en de boeking(en) van Andy van der Meijde voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Andy van der Meijde, BOEKINGSBUREAU Andy van der Meijde, BOEKINGSBURO Andy van der Meijde, ENTERTAINMENTBUREAU Andy van der Meijde, ENTERTAINMENTBURO Andy van der Meijde, ARTIESTENBUREAU Andy van der Meijde, BOEKINGSKANTOOR Andy van der Meijde, IMPRESARIAAT Andy van der Meijde, MUZIEKBURO Andy van der Meijde, MUZIEKBUREAU Andy van der Meijde, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Andy van der Meijde, ARTIESTENBOEKINGSBURO Andy van der Meijde, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Andy van der Meijde.

 

Offerte Andy van der Meijde aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag