Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Steven de Jongh boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Steven de Jongh boeken?

Steven de Jongh boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Steven de Jongh.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Steven de Jongh.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Steven de Jongh ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Steven de Jongh plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Steven de Jongh

Extra informatie Steven de Jongh

Steven de Jongh boeken als spreker
Voormalig wielrenner en ploegleider Saxobank

Steven de Jongh is een ex-wielrenner en tegenwoordig ploegleider bij wielerploeg Saxobank. Als sprinter won hij veel en ‘leverde hij Tom Boonen in ideale positie af’. Over zijn ervaringen in het wielerpeloton spreekt hij enthousiast. Steven de Jongh won als sprinter jaarlijks vele wedstrijden. Zijn belangrijkste overwinningen zijn twee overwinningen in de klassieker Kuurne-Brussel-Kuurne, de E3 prijs en het eindklassement in de Ronde van Zweden.
Inzetbaarheid

Steven de Jongh heeft met zijn ervaringen als wielrenner en ploegleider bij SKY mooie anekdotes over thema’s als samenwerken, leiderschap, coaching, omgaan met tegenslagen en doelen stellen. In presentaties en wielerclinics vertelt hij enthousiast en gepassioneerd zijn verhalen en deelt hij zijn kennis over de sport en de mensen waar hij mee werkt.
Biografie

De sportcarrière van Steven de Jongh begon niet op een driewieler of een fiets met zijwieltjes, maar op het ijs achter een stoel. Steven schaatste lange tijd en niet onverdienstelijk. In het Gewest Noord Holland/Utrecht schaatste hij namelijk samen met latere Wereldkampioenen Barbara de Loor en Jakko Jan Leeuwangh. In 1994 stapte hij over naar het wielerpeloton via TVM. In zijn eerste jaar won Steven de Jongh direct een rit in Olympia’s Tour. Na vijf jaar bij TVM stapte hij in 2000 over naar die andere Nederlandse wielerploeg, de Rabobank. Voor de Rabobank haalde hij zijn meeste overwinningen, waaronder twee keer Veenendaal-Veenendaal. Steven was een echte sprinter. Een sprinter die slim omging met zijn krachten en aan het eind van de wedstrijd wist waar hij in het peloton moest zitten om kans te maken op de overwinning. Mede door deze kwaliteit werd hij in 2006 gevraagd om de sprint ‘aan te trekken’ voor topsprinter Tom Boonen. Veel overwinningen heeft Tom te danken aan de inspanningen van Steven. Als Steven niet voor Tom Boonen de sprint hoefde aan te trekken mocht hij rijden voor zijn eigen kans. Zo won hij twee keer de klassieker Kuurne-Brussel-Kuurne in het voorjaar. Na zijn actieve carrière maakte Steven de Jongh de overstap naar team SKY als ploegleider. Daar werkt hij samen met topwielrenners als Bradley Wiggins en de beste sprinter ter Wereld Mark Cavendish. Steven schrijft trainingsschema’s, coacht de wielrenners, selecteert ze en denkt de wedstrijd strategie uit. In 2013 maakt Steven de Jongh de overstap naar de ploeg van Alberto Contador Team Saxobank.

Steven de Jongh boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Steven de Jongh.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Steven de Jongh, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Steven de Jongh en de eventuele overige kosten om een optreden van Steven de Jongh mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Steven de Jongh.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Steven de Jongh. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Steven de Jongh checken, een gratis optie plaatsen op Steven de Jongh en de boeking(en) van Steven de Jongh voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Steven de Jongh, BOEKINGSBUREAU Steven de Jongh, BOEKINGSBURO Steven de Jongh, ENTERTAINMENTBUREAU Steven de Jongh, ENTERTAINMENTBURO Steven de Jongh, ARTIESTENBUREAU Steven de Jongh, BOEKINGSKANTOOR Steven de Jongh, IMPRESARIAAT Steven de Jongh, MUZIEKBURO Steven de Jongh, MUZIEKBUREAU Steven de Jongh, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Steven de Jongh, ARTIESTENBOEKINGSBURO Steven de Jongh, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Steven de Jongh.

 

Offerte Steven de Jongh aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag