Eigenschappen Rory de Groot boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rory de Groot boeken?

Rory de Groot boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rory de Groot.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rory de Groot.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rory de Groot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rory de Groot plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rory de Groot

Extra informatie Rory de Groot

Rory de Groot boeken als spreker
Voormalig profvoetballer en theatermaker

Rory de Groot kreeg een contract aangeboden bij Feyenoord. Zijn jongensdroom leidde tot een deceptie. Tegenwoordig maakt Rory succesvol theater. Met de voorstelling ‘Hand in Hand: het verhaal van een Belofte’ was door het hele land in schouwburgen en theaters te zien.
Inzetbaarheid

Rory de Groot is beschikbaar voor het geven van voordrachten tijdens evenementen voor scholen, bedrijven en sportverenigingen. Door middel van zijn humor en theatertalent weet Rory de Groot uw event tot een succes te maken.
Biografie

Rory de Groot doorliep de complete jeugdopleiding van Feyenoord. In het seizoen 2002/2003 was hij aanvoerder van het Beloftenteam van de Rotterdammers en speler van het Nederlands Elftal Onder de 21. Om ervaring op te doen werd hij door Bert van Marwijk meegenomen naar een vriendschappelijk toernooi in Japan, waar hij in een uitverkocht stadion in Uruwa zijn debuut maakte in Feyenoord 1. Hierna speelde Rory de Groot nog bij Excelsior en FC Dordrecht. Op zijn eenentwintigste stopte Rory de Groot als profvoetballer, zijn profcarrière was op een dood spoor beland en zijn droom leidde tot een deceptie. Hij deed meteen auditie voor de Toneel-en Kleinkunst Academie in Amsterdam waar hij in één keer werd aangenomen. Tijdens zijn opleiding in Amsterdam speelde hij in de avonduren als stand-up comedian door het hele land als vast lid van het comedy collectief ‘Comedy Explosion’, o.a. met Javier Guzman en Claudia de Breij. In 2009 studeerde hij als theatermaker af aan de Toneel- en Kleinkunst Academie en vertrok voor één seizoen als ‘Artist in residence’ naar Station Noord in Groningen waar hij zijn eerste voorstellingen schreef en werkzaam was als vaste acteur bij het Noord Nederlands Toneel. Na Groningen vertrok hij weer, terug naar zijn geboortestad Rotterdam. Daar produceerde hij in samenwerking met Productiehuis Rotterdam een aantal voorstellingen waaronder zijn succesvolle debuutvoorstelling ‘Hand in Hand: het verhaal van een Belofte’ in 2012. Het is een autobiografische solovoorstelling over zijn vorige leven als profvoetballer. De voorstelling werd lovend ontvangen en was twee seizoenen lang door het hele land in schouwburgen en theaters te zien. In mei 2014 op de Parade en in april 2015 in De Kleine Komedie speelt Rory de Groot mee voor de Sportmonologen, waarbij voormalige topsporters een monoloog over hun leven houden, uiteenlopend van overwinnen tot falen en van grootse prestaties tot diepe teleurstellingen. In het najaar van 2014 zal Rory de Groot in de Rotterdamse Schouwburg in première gaan met zijn nieuwe solovoorstelling ‘Zwarte Voeten’ waarin voetbal wederom een belangrijke rol zal spelen. ‘Zwarte Voeten’ is een fysieke theatervoorstelling waarin Rory voetbal en sport als politieke en theatrale metafoor gebruikt voor een verhaal over morele keuzes en idealen.

Rory de Groot boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rory de Groot.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rory de Groot, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rory de Groot en de eventuele overige kosten om een optreden van Rory de Groot mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rory de Groot.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rory de Groot. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rory de Groot checken, een gratis optie plaatsen op Rory de Groot en de boeking(en) van Rory de Groot voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rory de Groot, BOEKINGSBUREAU Rory de Groot, BOEKINGSBURO Rory de Groot, ENTERTAINMENTBUREAU Rory de Groot, ENTERTAINMENTBURO Rory de Groot, ARTIESTENBUREAU Rory de Groot, BOEKINGSKANTOOR Rory de Groot, IMPRESARIAAT Rory de Groot, MUZIEKBURO Rory de Groot, MUZIEKBUREAU Rory de Groot, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rory de Groot, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rory de Groot, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rory de Groot.

 

Offerte Rory de Groot aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag