Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Erik Breukink boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Erik Breukink boeken?

Erik Breukink boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik Breukink.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erik Breukink.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erik Breukink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik Breukink plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Erik Breukink

Extra informatie Erik Breukink

Erik Breukink boeken als spreker
Voormalig wielrenner en ploegleider

Erik Breukink behaalde etappe overwinningen in zowel de Tour de France, de Giro d’Italia als de Vuelta d’espana. In het eindklassement van de Giro werd hij in 1987 derde en in 1988 tweede. In 1990 eindigde hij als derde in de Tour de France. In totaal won hij 64 wedstrijden als professioneel wielrenner. Na zijn wielercarrière werkte hij in de PR en ook ging hij aan de slag als commentator bij de NOS. In 2004 keerde hij terug in het peloton als ploegleider bij de Rabobank Wielerploeg en sinds het wielerseizoen 2014-2015 is hij dat van Team Roompot.
Inzetbaarheid

Erik Breukink heeft de wielersport van verschillende kanten meegemaakt. Als renner, als tv-commentator en als ploegleider/manager. Hij spreekt met passie over de wielersport al dan niet in combinatie met een uitdagende wielerclinic. Spreken over topsport en alles wat daarbij komt kijken toont al snel de vele overeenkomsten met het ‘gewone’ leven.
Biografie

In 1981 startte Erik Breukink zijn wielercarrière bij de junioren. In 1984 nam hij als amateur deel aan de Olympische Spelen van Los Angeles. Van 1985 tot 1997 was Erik Breukink professioneel actief voor onder andere Skala-Gazelle, Panasonic, PDM, Once en Rabobank. Hij werd 2x Nederlands kampioen tijdrijden en één keer Nederlands kampioen op de weg. Hij werd in zijn profcarrière derde in het eindklassement van de Tour de France. Hij is één dag gele truidrager geweest. Tijdens de Tour de France won hij in totaal vier etappes. Ook behaalde Erik een tweede plaats in het eindklassement van de Giro d’Italia. En won hij één etappe tijdens de Vuelta Espana. Na zijn carrière ging Erik aan de slag als co-commentator bij de NOS en was hij columnist bij het Algemeen Dagblad. Sinds 2004 was Erik ploegleider. Van 2010 tot en met 2012 was Erik technisch directeur bij de Rabobank Wielerploeg. Erik is op dit moment ploegleider van het nieuwe Team Roompot.

Erik Breukink boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erik Breukink.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erik Breukink, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erik Breukink en de eventuele overige kosten om een optreden van Erik Breukink mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erik Breukink.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erik Breukink. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erik Breukink checken, een gratis optie plaatsen op Erik Breukink en de boeking(en) van Erik Breukink voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erik Breukink, BOEKINGSBUREAU Erik Breukink, BOEKINGSBURO Erik Breukink, ENTERTAINMENTBUREAU Erik Breukink, ENTERTAINMENTBURO Erik Breukink, ARTIESTENBUREAU Erik Breukink, BOEKINGSKANTOOR Erik Breukink, IMPRESARIAAT Erik Breukink, MUZIEKBURO Erik Breukink, MUZIEKBUREAU Erik Breukink, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erik Breukink, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erik Breukink, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erik Breukink.

 

Offerte Erik Breukink aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag