Eigenschappen Inge de Bruijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Inge de Bruijn boeken?

Inge de Bruijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Inge de Bruijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Inge de Bruijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Inge de Bruijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Inge de Bruijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Inge de Bruijn

Extra informatie Inge de Bruijn

Inge de Bruijn boeken als spreker
Viervoudig Olympisch kampioene

Inge de Bruijn is met vier Gouden Olympische medailles één van de succesvolste zwemsters. Sportief gezien bracht Inge de Bruijn door in het jaar 2000, tijdens de Olympische Spelen van Sydney. Tijdens deze Spelen won Inge drie Gouden medailles, alle drie op de individuele races. In 2001 werd Inge de Bruijn uitgeroepen tot Sportvrouw van het Jaar.
Inzetbaarheid

Tijdens een presentatie door Inge de Bruijn staat staan de onderwerpen motivatie en doorzettingsvermogen centraal. Hoe ga je om met een gebrek aan motivatie en hoe bereik je vanuit een dal de top? Inge staat bekent om haar enthousiaste en positieve uitstraling. Naast het geven van presentaties is Inge de Bruijn ook inzetbaar voor het geven van zwemclinics en interviews en als host van uw evenement.
Biografie

In 1996 stond Inge de Bruijn op het punt om door te breken als topzwemster. In dat jaar bemachtigde zij een ticket voor de Olympische Spelen in Atlanta. Maar door een gebrek aan motivatie miste zij in 1996 deelname aan de Olympische Spelen in Atlanta. Aanvankelijk leek dit haar topsportcarrière in de weg te staan. Na een aantal jaar hard te trainen in Portland, onder leiding van toptrainer Paul Bergen, knokte Inge zich terug. In 1998 werd het harde werken beloond en behaalde ze haar eerste successen met tweemaal goud te winnen op de Europese kampioenschappen. Twee jaar later kan de sprintster zich revancheren tijdens de Olympische Spelen in Sydney. Ze wint deze Spelen drie Gouden en één Zilveren medaille. Door deze prestaties werd ze “De koningin van de Spelen” genoemd. Na deze overwinningen blijft ze de successen voortzetten op de Wereldkampioenschappen in 2001 en 2003 waarin ze samen vijf keer Goud won. In 2004 moest De Bruijn het opnieuw waarmaken op de Olympische Spelen in Athene. Na het jaar 2000 werd er veel van haar verwacht. Met één Gouden, één Zilveren en twee Bronzen medailles werd ze de meest succesvolste Olympiër van Nederland. Dit bleef zij tot 2014, waarna Ireen Wüst deze titel bemachtigde. Haar laatste prijs ontving Inge de Bruijn in 2009, de Fanny Blankers-Koen Trofee.

Na haar zwemcarrière, welke ze beëindigde in 2007, is Inge de Bruijn vertegenwoordigster geworden van Stichting KiKa. Verder is ze regelmatig te zien bij verschillende tv-programma’s, waaronder Dancing with te Stars en Dance, Dance, Dance.

Inge de Bruijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Inge de Bruijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Inge de Bruijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Inge de Bruijn en de eventuele overige kosten om een optreden van Inge de Bruijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Inge de Bruijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Inge de Bruijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Inge de Bruijn checken, een gratis optie plaatsen op Inge de Bruijn en de boeking(en) van Inge de Bruijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Inge de Bruijn, BOEKINGSBUREAU Inge de Bruijn, BOEKINGSBURO Inge de Bruijn, ENTERTAINMENTBUREAU Inge de Bruijn, ENTERTAINMENTBURO Inge de Bruijn, ARTIESTENBUREAU Inge de Bruijn, BOEKINGSKANTOOR Inge de Bruijn, IMPRESARIAAT Inge de Bruijn, MUZIEKBURO Inge de Bruijn, MUZIEKBUREAU Inge de Bruijn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Inge de Bruijn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Inge de Bruijn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Inge de Bruijn.

 

Offerte Inge de Bruijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag