Eigenschappen Charles van Commenée boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Charles van Commenée boeken?

Charles van Commenée boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Charles van Commenée.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Charles van Commenée.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Charles van Commenée ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Charles van Commenée plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Charles van Commenée

Extra informatie Charles van Commenée

Charles van Commenée boeken als spreker
Voormalig technisch directeur NOC*NSF

Charles van Commenée, voormalig technisch directeur NOC*NSF en Chef de Mission (Beijing 2008), zorgde als hoofdcoach van het Britse atletiekteam voor vele sportieve successen van het Olympisch Team in Londen 2012.
Inzetbaarheid

Charles van Commenée is met name inzetbaar voor presentaties over thema’s als prestatiecultuur, performance management en coaching. Hoe ziet zo’n cultuur er uit en wat kun je doen om het te creëren? Hoe vergroot je de kans op langdurig succes? Charles van Commenée heeft zijn boodschap gebaseerd op successen in zijn rol als technisch directeur bij NOC*NSF, Chef de Mission, als persoonlijk coach en als hoofdcoach in de internationale atletiek. Hij slaagt er als geen ander in om bruggen te slaan naar het bedrijfsleven. Charles zijn presentaties zijn het meest geschikt voor senior management en kunnen zowel in het Nederlands als Engels gegeven worden.
Biografie

Charles van Commenée begon zijn carrière als coach bij diverse sportverenigingen. Vervolgens werd hij bondscoach bij de Nederlandse Atletiekunie. Hij heeft absolute topatleten gecoacht uit verschillende landen, waaronder diverse Olympische medaillewinnaars. Na jarenlange successen in de internationale atletiek werd Charles aangetrokken door de Britse atletiekbond. Als eerste buitenlander werd hij opgenomen in de ‘British Coaching Hall of Fame. Daarna werd hij technisch directeur voor NOC*NSF en tijdens de Olympische Spelen in Beijing (2008) was hij Chef de Mission van het Nederlands Olympisch team. Na deze succesvolle periode keerde hij terug bij de Britse atletiekbond. Onder zijn leiding werden de beste resultaten in de geschiedenis van de Britse atletiek tijdens het Europese- en Wereldkampioenschap behaald. De dag dat de Britse atleten op 4 Augustus 2012 binnen drie kwartier drie gouden medailles wonnen in het Olympisch stadion, is door de BBC uitgeroepen tot het beste moment in de geschiedenis van de Britse sport.

Charles van Commenée boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Charles van Commenée.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Charles van Commenée, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Charles van Commenée en de eventuele overige kosten om een optreden van Charles van Commenée mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Charles van Commenée.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Charles van Commenée. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Charles van Commenée checken, een gratis optie plaatsen op Charles van Commenée en de boeking(en) van Charles van Commenée voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Charles van Commenée, BOEKINGSBUREAU Charles van Commenée, BOEKINGSBURO Charles van Commenée, ENTERTAINMENTBUREAU Charles van Commenée, ENTERTAINMENTBURO Charles van Commenée, ARTIESTENBUREAU Charles van Commenée, BOEKINGSKANTOOR Charles van Commenée, IMPRESARIAAT Charles van Commenée, MUZIEKBURO Charles van Commenée, MUZIEKBUREAU Charles van Commenée, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Charles van Commenée, ARTIESTENBOEKINGSBURO Charles van Commenée, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Charles van Commenée.

Offerte Charles van Commenée aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag