Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Rintje Ritsma boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rintje Ritsma boeken?

Rintje Ritsma boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rintje Ritsma.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rintje Ritsma.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rintje Ritsma ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rintje Ritsma plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rintje Ritsma

Extra informatie Rintje Ritsma

Rintje Ritsma boeken als spreker
Veelvoudig schaatskampioen

Rintje Ritsma is één van de grootste Nederlandse schaatsers allertijden. Naast zijn vele Wereld- en Europese titels is Rintje ook verantwoordelijk voor de professionalisering in het Nederlandse topschaatsen.
Inzetbaarheid

In zijn presentatie vertelt Rintje Ritsma inspirerend en open over zijn topsportcarrière. Parallellen met het bedrijfsleven trekt hij als hij vertelt over de voorbereidingen op een topprestatie, motivatie, doorzettingsvermogen, maar ook visie en ambitie. Zijn ervaringen met de eerste commerciële schaatsploeg en de successen van de afgelopen 20 jaar staan centraal in zijn verhaal.
Biografie

Rintje Ritsma leerde schaatsen op de natuurijsbaan van Lemmer en op de Zijlroede voor de deur van zijn ouderlijk huis. Al vroeg nam hij les en daarvoor reisde hij elke woensdagavond met de bus van ijsvereniging De Preamkeskouwers naar Thialf. Zijn talent heeft hij waarschijnlijk geërfd van zijn opa die met schaatsen nog wel eens prijzen won als zijn schip in de winter wegens ijs stillag. In de zomer van 1991 werd Rintje voor het eerst in de toenmalige kernploeg gekozen. Nadat hij in 1995 een trilogie behaalde met de Nederlandse, Europese en wereldtitel allround, brak Rintje in de zomer met de schaatsbond. Rintje was het eindeloze getouwtrek met de schaatsbond over betere topsportfaciliteiten zat en dacht zich beter te kunnen voorbereiden in een eigen ploeg. Die gedachte bleek waarheid. In de jaren die volgde werd hij nog drie keer Wereldkampioen en vier keer Europees Kampioen Allround. Daarnaast veroverde Rintje tweemaal zilver en driemaal brons bij de Olympische Spelen van Lillehammer en Nagano. Rintje Ritsma was in de jaren ’90 en ’00 hèt boegbeeld van het Nederlandse schaatsen. Door de populariteit van het schaatsen werd hij naast topsporter een bekende Nederlander. Rintje besluit in september 2008 een punt achter zijn succesvolle topsport carrière te zetten. Na zijn schaatscarrière werd Rintje onder andere technisch directeur bij de bobsleebond en legde hij zich toe op de motor- en watersport. Rintje is sinds enkele jaren actief in de zwaarste motorklasse van Nederland. Rintje Ritsma was de directeur van De Coolste Baan van Nederland. Daarna was hij ook actief als vaste commentator bij de Olympische Spelen in Sotsji.

Rintje Ritsma boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rintje Ritsma.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rintje Ritsma, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rintje Ritsma en de eventuele overige kosten om een optreden van Rintje Ritsma mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rintje Ritsma.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rintje Ritsma. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rintje Ritsma checken, een gratis optie plaatsen op Rintje Ritsma en de boeking(en) van Rintje Ritsma voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rintje Ritsma, BOEKINGSBUREAU Rintje Ritsma, BOEKINGSBURO Rintje Ritsma, ENTERTAINMENTBUREAU Rintje Ritsma, ENTERTAINMENTBURO Rintje Ritsma, ARTIESTENBUREAU Rintje Ritsma, BOEKINGSKANTOOR Rintje Ritsma, IMPRESARIAAT Rintje Ritsma, MUZIEKBURO Rintje Ritsma, MUZIEKBUREAU Rintje Ritsma, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rintje Ritsma, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rintje Ritsma, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rintje Ritsma.

 

Offerte Rintje Ritsma aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag