Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Hans Kloosterman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Hans Kloosterman boeken?

Hans Kloosterman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hans Kloosterman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hans Kloosterman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hans Kloosterman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hans Kloosterman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hans Kloosterman

Coaching op gebied van persoonlijk of zakelijk levenspad

Hans Kloosterman is geboren in het jaar 1964. Zijn missie is om mensen bewust te maken van hun persoonlijk of zakelijk levenspad. Hij heeft 10 jaar voor grote retailketens gewerkt zoals: op de inkoop van de modeafdeling van de Bijenkorf, inkoopmanager Kreymborg, regiomanager bij Perry Sport en inkoop styling manager bij Promiss. In het jaar 2000 is hij de RS Lifestyle Group begonnen. Deze group heeft 3 afdelingen: recruitment, coaching en corporate yoga met als missie “Creating Awareness).

RS Recruitment – via een speciaal ontwikkelde intake methode worden kandidaten bewust gemaakt van hun volgende stap in hun carrière

RS Coaching – naast persoonlijke coaching van kandidaten en opdrachtgevers worden workshops op maat gemaakt.

Onderwerpen: de invloed van social media, het nieuwe werken/hoe dit te integreren, horizontalisering van uw organisatie/consensus model, verandering van een werknemersmentaliteit naar een ondernemende mentaliteit, organisatieopstellingen etc.

RS Corporate Yoga – Achmea, Nike, Ministerie van Financiën hebben 1 uur yoga per week voor hun werknemers. Yoga leidt tot vermindering van het ziekteverzuim en rsi klachten en er wordt een betere balans verkregen tussen verstand en gevoel, lichaam en geest.

 

Hans Kloosterman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hans Kloosterman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hans Kloosterman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hans Kloosterman en de eventuele overige kosten om een optreden van Hans Kloosterman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hans Kloosterman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hans Kloosterman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hans Kloosterman checken, een gratis optie plaatsen op Hans Kloosterman en de boeking(en) van Hans Kloosterman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hans Kloosterman, BOEKINGSBUREAU Hans Kloosterman, BOEKINGSBURO Hans Kloosterman, ENTERTAINMENTBUREAU Hans Kloosterman, ENTERTAINMENTBURO Hans Kloosterman, ARTIESTENBUREAU Hans Kloosterman, BOEKINGSKANTOOR Hans Kloosterman, IMPRESARIAAT Hans Kloosterman, MUZIEKBURO Hans Kloosterman, MUZIEKBUREAU Hans Kloosterman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hans Kloosterman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hans Kloosterman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hans Kloosterman.

 

Offerte Hans Kloosterman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag