Eigenschappen Rob van Rossum boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rob van Rossum boeken?

Rob van Rossum boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rob van Rossum.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rob van Rossum.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rob van Rossum ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rob van Rossum plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rob van Rossum

Extra informatie Rob van Rossum

Rob van Rossum boeken als spreker
Stadionstem en presentator

Rob van Rossum; dé stadionstem en presentator bij alle thuiswedstrijden van zowel het Nederlands elftal als van Ajax. Een gepassioneerde presentator met een voorliefde voor de sport voetbal.
Naast deze sportieve bezigheden is Rob een veelgevraagd dagvoorzitter en voorziet hij vele televisieprogramma’s van een enthousiaste boost. Ben je op zoek naar een sfeermaker of presentator die veel affiniteit heeft met sport en entertainment?
Inzetbaarheid

Rob van Rossum is veelzijdig in te zetten als dagvoorzitter of presentator bij (sportieve) evenementen, congressen of seminars. Met zijn frisse blik en heldere stem kan Rob zowel publiek enthousiasmeren, maar ook verschillende gasten aankondigen en presentaties voorzien van feedback en analyse.
Biografie

Rob van Rossum manifesteerde zich al op 15-jarige leeftijd in de mediawereld door te fungeren als DJ en entertainer op lokale feesten en partijen. Nadat hij zijn opleiding in de vliegtuigindustrie afrondde, ging hij op z’n 21e aan de slag als fulltime DJ-entertainer in Spanje, waar hij o.a. voor Coca Cola werkte. Nadat z’n Spaanse avontuur voorbij was, baarde Rob opzien door de eerste video DJ van muziekzender MTV te worden. Daarnaast werkte Rob als presentator en ‘warming-upper’ bij grote televisieprogramma’s, waaronder de talentenshow ‘So You Think You Can Dance’.
Mede door zijn grote passie voor sport, fungeert Rob de laatste jaren als stadionspeaker bij de thuiswedstrijden van Ajax en het Nederlands Elftal. Ook presenteert hij regelmatig voor- en nabesprekingen in de sponsorruimtes van de ArenA tijdens sportieve evenementen.

Rob van Rossum boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rob van Rossum.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rob van Rossum, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rob van Rossum en de eventuele overige kosten om een optreden van Rob van Rossum mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rob van Rossum.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rob van Rossum. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rob van Rossum checken, een gratis optie plaatsen op Rob van Rossum en de boeking(en) van Rob van Rossum voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rob van Rossum, BOEKINGSBUREAU Rob van Rossum, BOEKINGSBURO Rob van Rossum, ENTERTAINMENTBUREAU Rob van Rossum, ENTERTAINMENTBURO Rob van Rossum, ARTIESTENBUREAU Rob van Rossum, BOEKINGSKANTOOR Rob van Rossum, IMPRESARIAAT Rob van Rossum, MUZIEKBURO Rob van Rossum, MUZIEKBUREAU Rob van Rossum, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rob van Rossum, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rob van Rossum, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rob van Rossum.

 

Offerte Rob van Rossum aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag