Dirk Zeelenberg

Eigenschappen Dirk Zeelenberg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Dirk Zeelenberg boeken?

Dirk Zeelenberg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dirk Zeelenberg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dirk Zeelenberg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dirk Zeelenberg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dirk Zeelenberg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg is bij velen bekend als acteur. Waarschijnlijk kent u hem als Bram, aanvoerder van voetbalploeg Swift Boys in de serie All Stars. Of wellicht kent u hem beter als de licht neurotische David Mändelbaum in de Nederlandse hitserie Divorce van RTL 4. Naast zijn werk als acteur is Dirk succesvol ondernemer en veelgevraagd trouwambtenaar.

Door zijn werk als acteur en ondernemer weet Dirk als geen ander hoe je mensen kunt motiveren om dagelijks het beste uit zichzelf te halen. Met veel passie, creativiteit en vooral humor is Dirk in staat om hele zalen mee te krijgen in zijn verhaal. Daarbij haalt hij veel inspiratie uit zijn eigen leven. Hoewel hij nu weer door Divorce een gevierd acteur is, is de weg daarheen er een geweest van pieken en dalen. Vanuit deze ervaring is hij te boeken als spreker met als onderwerpen:

– Motiveren. Hoe zorg je ervoor dat je elke dag weer opstaat met als doel het maximale uit jezelf te halen.
– Verandering en omgaan met verandering. Voor veel mensen is verandering opwindend, maar ook moeilijk.
– Dirk laat zien hoe verandering de basis is van succes. Genieten. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning is onmisbaar in het leven. Vanuit zijn eigen kijk op het leven laat Dirk zien hoe het één het ander niet in de weg hoeft te staan.

Naast het inzetten als spreker is Dirk ook in te zetten als dagvoorzitter.

Dirk Zeelenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dirk Zeelenberg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dirk Zeelenberg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dirk Zeelenberg en de eventuele overige kosten om een optreden van Dirk Zeelenberg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dirk Zeelenberg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dirk Zeelenberg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dirk Zeelenberg checken, een gratis optie plaatsen op Dirk Zeelenberg en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dirk Zeelenberg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag