Martine Hauwert boeken

Eigenschappen Martine Hauwert boeken

Prijs
v.a. 1.495
Tijdsduur
In overleg

Martine Hauwert boeken?

Martine Hauwert boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Martine Hauwert.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Martine Hauwert.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Martine Hauwert ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Martine Hauwert plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Martine Hauwert

Extra informatie Martine Hauwert

Presentatrice Martine Hauwert is allang geen onbekende meer. Met meer dan 10 jaar TV-ervaring heeft ze al veel verschillende programma’s gepresenteerd. De laatste jaren is ze voornamelijk te zien geweest bij RTL4. Ze presenteerde onder andere ‘Mijn man Kan Niet Dansen’ en ‘Life is Beautiful’. ‘Mijn Leven Mijn Gezondheid’ is het meest actueel.

De ervaren, mooie en energieke Martine is zeer allround inzetbaar en ook te boeken voor:

•    Hosting van uw event
•    Dagvoorzitterschap
•    Leiden van discussies
•    Presentaties op beurzen en congressen
•    Product introducties
•    Corporate video’s/bedrijfsfilms

Ter voorbereiding zal Martine zich verdiepen in uw event en communicatie-doelstellingen. Het is ook mogelijk om uw event vooraf goed onder de aandacht te brengen d.m.v. een op maat gemaakte (bedrijfs)video of posts op social media.
De voorbespreking kan telefonisch, op een locatie in Midden NL of bij u op kantoor plaatsvinden.

Als u investeert in een goed en mooi event, dan is de presentatie en communicatie wellicht het belangrijkste (en vaak meest onderschatte!) onderdeel. Laat dit met een gerust hart over aan Martine Hauwert. Door haar persoonlijkheid, expertise, betrokkenheid en ruime ervaring is ze breed inzetbaar en kunt u Martine boeken voor grote en kleine groepen en verschillende soorten events.

Martine Hauwert boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Martine Hauwert, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Martine Hauwert en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Martine Hauwert.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Martine Hauwert. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Martine Hauwert voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Martine Hauwert aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag