Angela Groothuizen boeken

Eigenschappen Angela Groothuizen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Angela Groothuizen boeken?

Angela Groothuizen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Angela Groothuizen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Angela Groothuizen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Angela Groothuizen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Angela Groothuizen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Angela Groothuizen

Extra informatie Angela Groothuizen

Angela Groothuizen is met recht een multitalent; ze draait haar hand niet om voor het coachen van muzikaal talent, het optreden als zangeres op uw event, het schrijven en maken van prachtige cd’s, het neerzetten van een glansrol in een dramaserie of musical, of het presenteren van een tv-programma. Toch weten veel mensen niet dat Angela nóg een ijzer in het vuur heeft: ze is de perfecte gastvrouw, gespreksleider en/of dagvoorzitter die je je maar kunt wensen.  Ook dat doet ze op geheel eigen wijze: warm, stoer en authentiek.

Je weet wat je in huis haalt als je met Angela besluit samen te werken; als voorbereiding op een presentatie of dagvoorzitterschap gaat ze met je om de tafel zitten met om door te spreken wat de wensen en verwachtingen zijn. Op basis van dat gesprek bereidt ze haar optreden tot in de puntjes voor, en weet ze precies de kern te raken van wat belangrijk is.  Angela is recht-voor-z’n-raap, weet alle touwtjes in handen te houden en dwingt respect af. Tegelijkertijd is ze uiterst vriendelijk, ad rem, heeft humor en is vrolijk. Een echt ‘mensen-mens’ die van een lolletje houdt, maar ook streng kan zijn als dat nodig is.

Multi-inzetbaar!

Ook op het gebied van sprekersschap is Angela multi-inzetbaar, o.a. als:

  • Presentatrice van evenementen en gala-avonden
  • Gespreksleider tijdens bedrijfsbijeenkomsten en workshopdagen; bijvoorbeeld in een ‘De Uitdaging’-achtige opzet
    Juryvoorzitter/coach
  • Gespreksleider; bijvoorbeeld in een DWDD-achtige sessie
  • Gastspreker over het scouten en coachen van talent bij bedrijven en hogescholen
  • Trouwambtenaar bij huwelijken (babs)

Indien gewenst kan Angela de bijeenkomst of dag afsluiten met een muzikaal optreden.

Angela Groothuizen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Angela Groothuizen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Angela Groothuizen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Angela Groothuizen en de eventuele overige kosten om een optreden van Angela Groothuizen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Angela Groothuizen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Angela Groothuizen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Angela Groothuizen checken, een gratis optie plaatsen op Angela Groothuizen en de boeking(en) van Angela Groothuizen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Angela Groothuizen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag