Kim Lian van der Meij

Eigenschappen Kim Lian van der Meij boeken

Prijs
v.a. 3.975
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Kim Lian van der Meij boeken?

Kim Lian van der Meij boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kim Lian van der Meij.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kim Lian van der Meij.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kim Lian van der Meij ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kim Lian van der Meij plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Kim Lian van der Meij

Extra informatie Kim Lian van der Meij

Kim Lian van der Meij mag zich gerust een duizendpoot noemen met kwalificaties als; zangeres, actrice, televisiepresentatrice, stemactrice, musicalster, danseres en schrijfster! Natuurlijk presenteert Kim ook graag uw event als zijnde host, discussieleider, presentatrice op beurzen en events.

Tip: een combinatie van presentatie en zang behoort ook tot de mogelijkheden!

Over Kim-Lian:

Kim-Lian, geboren in Nederland, komt uit een zeer muzikale familie en heeft daarmee de entertainment met de paplepel ingegoten gekregen. Op jonge leeftijd bracht ze internationaal haar eerste singels en albums uit, waarmee ze een aantal hits scoorde en talloze optredens verzorgde in zowel binnen- als buitenland. Na de vooropleiding aan de Amsterdamse particuliere Toneelschool kreeg ze verschillende rollen in TV series waaronder Kees & Co (RTL4) en de serie Onderweg naar Morgen(BNN), Bon Bini Beach (Yorin) en Fashion Planet (NET5). Tegelijkertijd zette Kim haar stappen op het toneel. In maar liefst tien (hoofd)rollen in uiteenlopende musicals is Kim-Lian een van de grootste sterren in de musical wereld. Hoofrollen in producties zoals Shrek de Musical, Legally Blond, Doe Maar! en Footloose brachten Kim-Lian maar liefst 7 nominaties voor beste actrice.

Naast haar acteerwerkzaamheden presenteerde Kim-Lian voor Jetix het populaire kinderprogramma Kids Top 20, waarvoor zij een Gouden Stuiver ontving voor “Beste Jeugdprogramma”. Via programma’s zoals Junior Eurovisie Songfestival, Junior Dance en Love4ever werd Kim-Lian het gezicht van het grote amusement met presentaties voor onder andere Sta Op Tegen Kanker, Strictly Come Dancing en het prestigieuze Gouden Televizier Gala bij de AVRO.

In 2014 maakt Kim-Lian de overstap naar de commerciële zender SBS6, waar zij “leading lady” is voor het grote amusement.  Programma’s als Sterren Springen, Beat it, Popster!, Shownieuws en De Nationale Tweelingtest, maakte haar tot één van de vaste gezichten voor de zender en de Nederlandse televisie.  Dit najaar is zij weer met Nick & Simon te zien in het tweede seizoen van “Zullen wij een spelletje doen?”.

Naast haar zang en acteer en presenteer carrière heeft Kim-Lian in samenwerking met Gitte Spee ook twee kinderboekjes geschreven, genaamd Dierendorpje en Dierendorpje in rep en roer. Hiervoor heeft Kim-Lian ook de CD’s ingezongen.

In 2014 speelde Kim-Lian haar eerste filmrol in de 3D familiefilm “Apenstreken”. In het najaar 2016 is Kim-Lian te zien in een bijrol in de Romantische komedie “Hartenstrijd”.

Ook is Kim-Lian een veelgevraagde stem-actrice, zo gaf ze o.a. haar stem aan Rapunzel (Disney), Smurfin, en Rio 1 en 2.

Bekijk de site van Kim-Lian hier.

Foto: Nick van Ormondt

Kim Lian van der Meij boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kim Lian van der Meij.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kim Lian van der Meij, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kim Lian van der Meij en de eventuele overige kosten om een optreden van Kim Lian van der Meij mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kim Lian van der Meij.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kim Lian van der Meij. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kim Lian van der Meij checken, een gratis optie plaatsen op Kim Lian van der Meij en de boeking(en) van Kim Lian van der Meij voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Kim Lian van der Meij aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag