Pianoshow boeken

Eigenschappen Pianoshow.nl boeken

Prijs
v.a. 1.450
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Geluid tot ca. 500 p.

Pianoshow.nl boeken?

Pianoshow.nl boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pianoshow.nl.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pianoshow.nl.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pianoshow.nl ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pianoshow.nl plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Pianoshow.nl

Biografie

Pianoshow.nl is een kleine en simpele variant van de Booming Pianos, welke al meer dan 10 jaar letterlijk ‘toonaangevend’ en daarmee de meest succesvolle en meest geboekte pianoshow van Nederland. Na meer dan 1.250 optredens weet Booming Pianos de mensen nog steeds te verbazen.

Pianoshow.nl bestaat uit 2 personen (drum en pianist) waardoor deze variant makkelijk is weg te zetten op kleine feestjes en kleine(re) ruimtes (max 150 personen indoor).

Geen verzoeknummer is te gek voor deze populaire muzikanten, dus u vraagt, wij spelen!

Verschillende bezettingen:

SMALL 2 pers. (1 pianist + drums)
BASIC 3 pers. (2 pianisten + drums)

Pianoshow.nl boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pianoshow.nl.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140 of klik hier om terug te gaan naar de homepage.

Offerte Pianoshow.nl aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag