Piano en co boeken

Eigenschappen Piano en Co boeken

Prijs
v.a. 4.695
Tijdsduur
2 x 75 of 3 x 50 min.
Geluid
Incl. licht en geluid tot 600 personen + special fx

Piano en Co boeken?

Piano en Co boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Piano en Co.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Piano en Co.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Piano en Co ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Piano en Co plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Piano en Co

Extra informatie Piano en Co

Een uitdagende en zingende pianist, een energieke, strakke en groovende drummer, een razendsnelle scheurende gitarist en een stralende zangeres met een geweldige stem zijn de basis
van deze interactieve show! Deze groep unieke muzikanten spelen namelijk alles wat u vraagt!
Eén van de meest toegankelijke en uitdagende shows van dit moment… Piano & Co! Een groep zeer ervaren muzikanten weet met deze show elk publiek te overdonderen door de
aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn
sleutelwoorden voor deze show.
Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen. Als Piano & Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest Geen avond is hetzelfde omdat u bepaalt wat er
gezongen wordt!
Zingt en danst u met ons mee?

Piano en Co boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Piano en Co, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Piano en Co en de eventuele overige kosten om een optreden van Piano en Co mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Piano en Co.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Piano en Co aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag