The Great Piano Show

Eigenschappen The Great Piano Show boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 4 uur
Geluid
Incl. A-set (geluid tot ca. 250 p.)

The Great Piano Show boeken?

The Great Piano Show boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Great Piano Show.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Great Piano Show.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Great Piano Show ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Great Piano Show plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Great Piano Show

Extra informatie The Great Piano Show

Twee pianisten entertainers en een drummer. Razendsnelle vingers. Opzwepende ritmes. Vier uur (!) puur entertainment dat toewerkt naar een spetterende climax. Muziek en show zoals het publiek ’t het liefst hoort en ziet.
The Great Piano Show bestaat uit 2 fantastische pianist entertainers die elkaar afwisselen. Er spelen er steeds twee. Daar voeg je een drummer bij zodat het geheel nog meer uitstraling krijgt. Dat is gegarandeerd feest!
The Great Piano Show is gebaseerd op het Duelling Piano’s Concept, dat al jaren een grote hit is in Amerika.
Iedere pianist heeft de klasse van zang, entertainment en pianospel in zijn vingers. De 3 professionele muzikanten proberen tijdens de gehele avond het publiek bij het entertainment te betrekken zodat er permanent een interactie bestaat tussen artiest en publiek.
Ook behoort het tot de mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen, zodat de avond afgestemd wordt op de favoriete muziek van het publiek. Door de line-up in muziekkeuze voert deze tot een ware climax, die voor vele verrassingen zorgt.
De standaard show bestaat uit 3 muzikanten (2 pianisten/zanger/entertainer en een drummer) en zetten een show neer van ongeveer 4 x 45 minuten met telkens een kwartier pauze.

The Great Piano Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Great Piano Show.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Great Piano Show, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Great Piano Show en de eventuele overige kosten om een optreden van The Great Piano Show mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Great Piano Show.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Great Piano Show. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Great Piano Show checken, een gratis optie plaatsen op The Great Piano Show en de boeking(en) van The Great Piano Show voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte The Great Piano Show aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag