Kim de Boer

Eigenschappen Kim de Boer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Kim de Boer boeken?

Kim de Boer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kim de Boer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kim de Boer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kim de Boer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kim de Boer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Kim de Boer

Extra informatie Kim de Boer

Kim’s liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd. Op 6 jarige leeftijd begon ze met piano spelen en heeft uiteindelijk 11 jaar klassiek les gehad. In tussentijd schreef ze al vele verhaaltjes, gedichten die doormiddel van het pianospel ontplooiden tot liedjes. In 1996 ging Kim naar het conservatorium in Alkmaar waar ze zang, jazz en pop ging studeren.

Kim de Boer  heeft al veel ervaring gedaan voordat ze meedeed aan The Voice of Holland. Zo zong ze backing vocals in voor verschillende artiesten en show en heeft ze een zanglespraktijk aan huis, is ze werkzaam op een muziekschool, geeft ze zangworkshops en speelt ze in een band.

Kim speelt en zingt de laatste jaren voornamelijk popmuziek en eigen nummers. Haar muzikale voorbeelden zijn o.a. Diana Ross, The Police en John Mayer.

Kim de Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kim de Boer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kim de Boer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kim de Boer en de eventuele overige kosten om een optreden van Kim de Boer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kim de Boer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Kim de Boer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag