Dennis

Eigenschappen Dennis boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Dennis boeken?

Dennis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dennis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dennis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dennis

Extra informatie Dennis

Biografie Dennis
De zangeres met de beugel is niet meer. Daarvoor in de plaats heeft Dennis, kort voor Denise van Donselaar, zich een hoogblonde coupe aangemeten. Zo blond, dat de internationale songwriters en producers waarmee ze het afgelopen jaar samenwerkte – Salaam Remi (Amy Winehouse), Commissioner Gordon (Lauryn Hill, Aretha Franklin) en Blair McKichan (Lily Allen) – haar omdoopten tot de ‘Blonde Dutch girl’. En dus noemde Dennis haar tweede album Blonde. Het is de opvolger van haar succesvolle debuutalbum Her Name Is Dennis, met daarop de hits ‘No Can Do’, ‘Today’ en ‘Bubblegum’.

Dennis heeft altijd al veel te vertellen gehad en zou ook zonder haar zangtalenten het podium op kunnen stappen. Simpelweg om verhalen te vertellen waarin vreemde typetjes, stemmetjes en accenten voorkomen, want dat is haar specialiteit. Als ze terugkomt van één van de internationale tripjes die ze voor haar muziek maakt, kan ze mensen in haar omgeving nog wekenlang vermaken met haar nieuw opgedane inspiratie. En belangrijker nog: ze kan al deze inspiratie in haar nummers kwijt. Zo vertelt ze in ‘Throw Your Money On The Floor’ hoe ze in Miami, waar ze met producer Salaam Remi een aantal nummers opnam, met de hele entourage van meneer Remi in een supersjieke stripclub belandde. Daar keek ze, als enige vrouwelijke gast, haar ogen uit naar al die lap dances, vliegende dollarbiljetten, en enorme booties en naaldhakken die parmantig door bergen papiergeld heen stapten.

 

Ook serieuzere thema’s kan Dennis goed in haar nummers kwijt, wat meteen laat zien dat ze sinds haar debuutalbum Her Name Is Dennis ouder en volwassener is geworden. Op liefdesgebied bijvoorbeeld, zoals ze in ‘Mistake’ laat horen, gebeurden er dingen waarvan ze nu vindt dat die niet slim zijn geweest. Nummers als ‘Spotlight’ en ‘Headlines’ gaan beiden over de keerzijde van roem en massamedia; hoe bepaalde ontwikkelingen van deze tijd voor sommige mensen helemaal verkeerd kunnen uitpakken.

 

Dennis probeert altijd onbevooroordeeld te zijn en zonder pretenties te handelen, een combinatie die zorgt voor een wereld van mogelijkheden. De afgelopen jaren is de Haarlemse begonnen die wereld te ontdekken, waardoor ze op allerlei plekken en met verschillende mensen heeft kunnen werken. Door al die nieuwe indrukken en het schrijven van uiteenlopende nummers werd voor haar stilaan duidelijk welke weg zij in moest slaan: die van de soulmuziek. “Het is inderdaad meer soul geworden, daar ben ik mee opgegroeid. Al zit er nog steeds variatie in de liedjes qua tempo en richting. Dat zit gewoon in mij,” aldus Dennis. “Ik ben dit keer ook veel bewuster op dingen gaan letten tijdens het schrijven van liedjes. Ik wilde graag een authentieke plaat maken met meer ruimte om vrijuit te kunnen zingen.”

 

Muziek is Dennis met de paplepel ingegoten. Letterlijk bijna, als je bedenkt dat ze praktisch opgroeide in de studio van haar vader, waar voortdurend muzikanten in en uit liepen en altijd wel iemand op een gitaar aan het tokkelen was of een riedeltje speelde op de vleugel. Er klonk altijd muziek in huize van Donselaar, van Marvin Gaye en Donny Hathaway tot Bonnie Raitt en James Taylor. In haar eerste schoolband speelde soul de muzikale hoofdrol, maar Dennis had op haar debuutalbum nog wat tijd nodig om haar definitieve muzikale pad uit te stippelen. Op opvolger ‘Blonde’ gaat Dennis terug naar dat soulvolle geluid van vroeger, een sound die haar past als een warme jas.

Dennis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dennis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dennis.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dennis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dennis en de eventuele overige kosten om een optreden van Dennis mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dennis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dennis. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dennis checken, een gratis optie plaatsen op Dennis en de boeking(en) van Dennis voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dennis, BOEKINGSBUREAU Dennis, BOEKINGSBURO Dennis, ENTERTAINMENTBUREAU Dennis, ENTERTAINMENTBURO Dennis, ARTIESTENBUREAU Dennis, BOEKINGSKANTOOR Dennis, IMPRESARIAAT Dennis, MUZIEKBURO Dennis, MUZIEKBUREAU Dennis, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dennis, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dennis, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dennis.

 

Offerte Dennis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag