AnnaGrace

Eigenschappen AnnaGrace boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

AnnaGrace boeken?

AnnaGrace boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van AnnaGrace.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van AnnaGrace.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van AnnaGrace ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van AnnaGrace plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van AnnaGrace

Extra informatie AnnaGrace

Biografie AnnaGrace
Na talloze wereldsuccessen met Ian Van Dahl, onthult leading lady Annemie Coenen vandaag haar ware ik. Als Annagrace wurmt ze zich uit de danspakjes van voorheen en is ze vastberaden een eigen koers te varen.

“Als kind al was ik gefascineerd door het Engelse woord ‘Grace'”, aldus de Limburgse. “Samengevoegd met mijn voornaam voelt deze nieuwe naam aan als een nieuwe huid.”

En bij een nieuwe huid hoort natuurlijk ook een nieuw geluid. “Het is niet zo dat ik de dance volledig afzweer,” vertelt Annagrace. “Bij Ian Van Dahl schreef en componeerde ik ook al een groot aantal songs en die liggen me nog nauw aan het hart. Als Annagrace echter, wil ik het genre verruimen. Dance met de vinger op de pols van het huidige clubgebeuren, zeg maar.”

Een nieuwe naam, een nieuw geluid en een nieuwe platenfirma: met massa’s ervaring uit het verleden en haar dertigste verjaardag in het vooruitzicht, lijkt Annagrace dus helemaal klaar voor een nieuw avontuur. “Het wordt spannend en daar kijk ik naar uit. Vooral omdat ik mezelf als Annagrace veel meer zal moeten blootgeven. Ian Van Dahl was een project. Nu gaat het om mij. Al schrikt me dat niet af.”

Angst hoeft Annagrace zeker niet te hebben, want de fanbase die ze met Ian Van Dahl opbouwde, blijft haar volop steunen. “Nog bijna dagelijks vragen mensen me via het internet hoe het met me gaat. Echt een fantastisch gevoel.

Wie is Annagrace? Annagrace werd op 14 juli 1978 als Annemie Anna Francine Coenen geboren in Herk-de-Stad, België. Tijdens een reis naar Ibiza ontdekte ze de dance-scène en bij thuiskomst zong ze meteen haar eerste demo in. In 2001 stapte ze op het podium als zangeres in het project Ian Van Dahl. Samen met producer zoals o.a. Peter Luts schreef, componeerde en zong ze flink wat songs op de albums ‘Ace’ en ‘Lost And Found’. Deze albums gaan samen met de wereldhit ‘Castles in the sky’ en singles als ‘Try’, ‘Reason’, ‘Will I?’ en ‘Inspiration’ een flinke vier miljoen keer over de toonbank. Als Annagrace debuteert ze met ‘You make me feel’. Haar debuutalbum wordt tegen de jaarwisseling verwacht.
AnnaGrace boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

AnnaGrace boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van AnnaGrace.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van AnnaGrace, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van AnnaGrace en de eventuele overige kosten om een optreden van AnnaGrace mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van AnnaGrace.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor AnnaGrace. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van AnnaGrace checken, een gratis optie plaatsen op AnnaGrace en de boeking(en) van AnnaGrace voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT AnnaGrace, BOEKINGSBUREAU AnnaGrace, BOEKINGSBURO AnnaGrace, ENTERTAINMENTBUREAU AnnaGrace, ENTERTAINMENTBURO AnnaGrace, ARTIESTENBUREAU AnnaGrace, BOEKINGSKANTOOR AnnaGrace, IMPRESARIAAT AnnaGrace, MUZIEKBURO AnnaGrace, MUZIEKBUREAU AnnaGrace, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU AnnaGrace, ARTIESTENBOEKINGSBURO AnnaGrace, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR AnnaGrace.

 

Offerte AnnaGrace aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag