Kris Berry

Eigenschappen Kris Berry boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Kris Berry boeken?

Kris Berry boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kris Berry.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kris Berry.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kris Berry ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kris Berry plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Kris Berry

Extra informatie Kris Berry

Lang voor haar debuutplaat voltooid was, stond Kris Berry op North Sea Jazz Festival in Rotterdam. En een jaar later, is haar debuutplaat ‘Marbles’ uitgekomen. Haar muziek laat zich karakteriseren als toegankelijke jazzpop, afgewisseld met soul, folk, latin en diverse Caribische invloeden.

Nadat Kris Berry in 2012 debuteerde met het album ‘Marbles’ beleefde ze in 2013 een succesvol jaar samen met Perquisite. Hun gezamenlijke album ‘Lovestruck Puzzles’ ontving lovende recensies en de single ‘Let Go’ werd gekozen tot 3FM Megahit. Eind 2014 liet Kris Berry weer solo van zich horen met de single ‘Perfect Storm’ en was ze support-act voor Caro Emerald tijdens een tournee in Engeland. Dit jaar komt er meer nieuwe muziek uit!

Kris Berry boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kris Berry.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kris Berry, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Kris Berry mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kris Berry.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Kris Berry aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag