Simone Person

Eigenschappen Simone Person boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Simone Person boeken?

Simone Person boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Simone Person.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Simone Person.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Simone Person ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Simone Person plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Simone Person

https://youtube.com/watch?v=IA_qc-GLTFY

Extra informatie Simone Person

Simone Person boeken?
Swingende conservatorium afgestudeerde zangeres met veel ervaring als solozangeres en als (inval)zangeres in diverse coverbandjes.

Haar verhaal tot 2014:

Geboren in Dordrecht in 1971 als dochter van een Surinaamse soulzanger en een Surinaamse gospelzangeres  zit muziek in Simone’s bloed. Vanaf haar 6e zingt zij in kinderkoortjes in Suriname waar zij van haar 5e tot haar 9e woonde. Terug in Nederland zingt zij op haar 9e dankzij haar tante solo tijdens de Kerstfeestviering van de Evangelische Broeder Gemeente (Surinaamse kerkgemeenschap) in Dordrecht. Daarna zingt Simone met veel plezier in kinderkoren en jongerenkoren. Op haar 14e , eigenlijk een jaar te jong, mag zij als sopraan lid worden van Surinaams Gospelkoor Gloria uit Rotterdam waar ook haar vader, moeder en tante in zingen. Met dit koor treedt zij onder andere op in Duitsland en Zwitserland. Tijdens de huwelijksceremonie van Gerda Havertong en haar man mocht Gloria voor de live-zang zorgen. Simone volgt haar moeder later naar gospelkoor Excelsis in Rotterdam. In dat koor zingt ook haar oom.

Vanaf 1992 gaat Simone in bandjes zingen. Tierra, First Step, That’s Soul, It’s Getting Noicy, Whoopy and the Nerds, GrooveXL, Brick House en Lady Marmelade zijn enkele van de bandjes waar zij in gezongen heeft. Met It’s Getting Noice mocht Simone het millennium op 31 december 1999 muzikaal inluiden in Euro Disney Parijs.

In 1994 besluit Simone te gaan studeren aan het conservatorium in Hilversum. Op het conservatorium mocht zij in januari 1996 met nog 7 andere leerlingen mee naar Atlanta, Georgia voor een Jazzcongres van een week. Reis, verblijf en zakgeld werden betaald! Een hele mooie onvergetelijke ervaring. In 1998 is zij afgestudeerd van het conservatorium als zangeres en zangcoach.

In 2003 mocht Simone als achtergrondzangeres bij de inzending van Mary Amora meedoen bij het Nationale Songfestival in Ahoy . In 2006 besloot zij ook als solozangeres optredens te gaan verzorgen. Het muziek maken en les geven, heeft zij sinds haar af studeren gecombineerd met fulltime werken op kantoor. Dit omdat het heel lastig is om als muzikant een goede boterham te verdienen. Toen zij werkzaam was bij de Rabobank in Hellevoetsluis traden Big Black and Beautiful, waar Simone fan van is, op tijdens een personeelsfeest in 2007. Simone stond alle liedjes in het publiek mee te zingen en werd door de dames gevraagd of ze op het podium wat mee wilde komen zingen. Dit zonder dat zij de achtergrond van Simone wisten. Wederom een onvergetelijke ervaring.

In 2010 heeft Simone toch de stap gezet om vol te gaan voor een muziekcarrière. Ze was gestopt met lesgeven en is dat toen weer op gaan pakken. Daarnaast ging zij parttime werken. En op haar 39e verjaardag in juli 2010 heeft zij zich als zangeres en zangcoach in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel in Middelburg.

In 2013 heeft Simone wat optredens mogen doen op Skala Eressos in Griekenland en mocht zij voor duizenden fietsers The Rose zingen tijdens het jaarlijkse Delta Ride for the Roses in haar woonplaats Goes.

Bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag, evenement, ceremonie, receptie, borrel en alle andere gelegenheden

Dankzij haar sprankelende persoonlijkheid, energie en schitterende stem heeft Simone reeds vele gelegenheden in binnenland en buitenland extra special gemaakt. Haar uitgebreide repertoire, hoge kwaliteit orkestbanden en mooie soulvolle stem zorgen voor een lekkere dansavond en/of een avond met mooie live achtergrondmuziek.
Simone Person boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Simone Person boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Simone Person.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Simone Person, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Simone Person en de eventuele overige kosten om een optreden van Simone Person mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Simone Person.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Simone Person. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Simone Person checken, een gratis optie plaatsen op Simone Person en de boeking(en) van Simone Person voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Simone Person, BOEKINGSBUREAU Simone Person, BOEKINGSBURO Simone Person, ENTERTAINMENTBUREAU Simone Person, ENTERTAINMENTBURO Simone Person, ARTIESTENBUREAU Simone Person, BOEKINGSKANTOOR Simone Person, IMPRESARIAAT Simone Person, MUZIEKBURO Simone Person, MUZIEKBUREAU Simone Person, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Simone Person, ARTIESTENBOEKINGSBURO Simone Person, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Simone Person.

Offerte Simone Person aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag