Duo L'amuse

Eigenschappen Duo L’amuse boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Duo L’amuse boeken?

Duo L’amuse boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Duo L’amuse.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Duo L’amuse.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Duo L’amuse ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Duo L’amuse plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Duo L’amuse

Extra informatie Duo L’amuse

Biografie Duo L’amuse
Duo L’aMuse… de naam heeft misschien wat uitleg nodig. Is het nou La muse of L’amuse? Tja, allebei eigenlijk, en meer dan dat zelfs. Ons doel is allereerst om u te amuseren met mooie liedjes. Centraal daarin staat inspiratie, dus u mag ‘la muse’ ook lezen als ‘inspiratiebron’. En een amuse is natuurlijk ook gewoon een lekker hapje, wat symbool staat voor de diner optredens die wij kunnen verzorgen.

L’aMuse bestaat uit zangeres Nelleke van den Borne en gitarist Carlo Luijten. Na enkele korte samenwerkingen in de studio van Carlo, vonden ze elkaar in hun gedeelde voorkeur voor mooie “luisterliedjes” – liedjes die sterk genoeg zijn om overeind te blijven met zang en akoestische gitaar.

Voor Nelleke betekent dit een nieuwe richting, na jarenlange ervaring in onder meer coverband Inspired en duo Sem.nl. Ook voor Carlo is dit ook een nieuwe uitdaging en afwisseling, na jarenlang Top 40 en classic rock te hebben gespeeld in coverbands.

Samen spelen ze voor u op diverse gelegenheden: denk aan mooie luistermuziek op de achtergrond tijdens een sfeervol etentje bij u thuis of in het restaurant; of bij de voltrekking van uw huwelijk en andere bijzondere gelegenheden (jubileum, receptie, verjaardag). Of natuurlijk gewoon in het café of terras.

Waar L’aMuse ook speelt, wat u kunt verwachten zijn mooie ballads waarbij tekstbeleving en overdracht centraal staan: muziek om voor te gaan zitten en van te genieten!

Op het repertoire staan songs van Ilse deLange, Adèle en Anouk, maar ook Nederlandstalig werk van onder meer Trijntje Oosterhuis en Marco Borsato. Naast klassiekers wordt moderner werk van Pink, John Mayer en Ed Sheeran gespeeld. Dit alles uiteraard in overleg met u als opdrachtgever!
Duo L’amuse boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Duo L’amuse boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Duo L’amuse.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Duo L’amuse, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Duo L’amuse en de eventuele overige kosten om een optreden van Duo L’amuse mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Duo L’amuse.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Duo L’amuse. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Duo L’amuse checken, een gratis optie plaatsen op Duo L’amuse en de boeking(en) van Duo L’amuse voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Duo L’amuse, BOEKINGSBUREAU Duo L’amuse, BOEKINGSBURO Duo L’amuse, ENTERTAINMENTBUREAU Duo L’amuse, ENTERTAINMENTBURO Duo L’amuse, ARTIESTENBUREAU Duo L’amuse, BOEKINGSKANTOOR Duo L’amuse, IMPRESARIAAT Duo L’amuse, MUZIEKBURO Duo L’amuse, MUZIEKBUREAU Duo L’amuse, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Duo L’amuse, ARTIESTENBOEKINGSBURO Duo L’amuse, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Duo L’amuse.

 

Offerte Duo L’amuse aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag