Graziella boeken

Eigenschappen Graziella Hunsel boeken

Prijs
Op aanvraag

Graziella Hunsel boeken?

Graziella Hunsel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Graziella Hunsel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Graziella Hunsel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Graziella Hunsel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Graziella Hunsel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Graziella Hunsel

Extra informatie Graziella Hunsel

Vrijdag 17 mei 2019 versloeg Graziella Hunsel in een spannende finale de andere kandidaat in de finale.
De 100 koppige jury stemde voor Graziella Hunsel.

The first lady of Jazz from Amsterdam Zuidoost

Graziëlla Hunsel Rivero is een singer/ songwriter en Docturandus Master in de Spaanse taal die al ruim 30 jaar meedraait in de muziekwereld. Op 5-jarige leeftijd begon het allemaal tijdens een talentenshow en daarna bleef haar interesse voor de muziek alleen maar groeien. In 1987 deed zij auditie voor de eerste jeugdopera van de Nederlandse schrijfster Annie M.G. Schmidt genaamd “De naam van de Maan” en in 1991 werd ze 4e in de finale van de Soundmixshow als Oleta Adams.
Dit resulteerde in een jaarcontract bij het artiestenbureau van Joop van den Ende.
Graziëlla’s talent bleef niet onopgemerkt en de jaren daarna maakte deel uit van de volgende acts:
❖ The state – swingbeat band
❖ Lipstick – Happy hardcore ( I’am a raver)
❖ Gotcha – Funkband
❖ True colors – Partyact
❖ Food for funk – Soul, Funk en R&B band
❖ Candy Dulfer – eenmalige backing
❖ X-factor – girlgroup (United)
Ook componeerde en produceerde zij een groot aantal nummers op de cd’s “Believe me”, “Gotcha”, “United”, “Den pikin fu switi Sranangron en haar eerste solo album “Graziëlla”.
In het theater was zij te zien in het stuk “De Koningin van Paramaribo” en tourde zij twee seizoenen met haar eigen show “The Grand Ladies of Jazz” door Nederland.

In 2014 werd Graziëlla verrast door haar leerlingen die haar opgaven voor het programma “The Voice of Holland 5”. Graziëlla scoorde hoge ogen met haar Blind Audition nummer “One night only uit de musical “Dream girls”. Albert Verlinde besteedde aandacht aan haar auditie in RTL Boulevard en ook Linda de Mol schreef over haar auditie in de Linda online.
In het team van Marco Borsato is Graziëlla is tot Iive 1 gekomen en heeft in een korte periode 3 nieuwe singles op I-tunes uitgebracht door dit Voice avontuur.
Begin 2015 is zij begonnen met het schrijven en componeren van nieuw materiaal. Samen met producer Joos van Leeuwen heeft ze samen met een 11koppige live band haar nieuwe EP genaamd “Minute Made Woman” opgenomen in de Soundwise Studio’s.
Op 24 juli kwam de “Just Me” de eerste single uit en bereikte de nummer 1 positie in de Nederlandse I-tunes Jazzcharts. Marco Borsato, Powered by Angelique radio 6, Ferry Maat, Emile Jaensch, haar achterban en vele lokale nationale, internationale radiostations en DJAZZ TV ondersteunden haar eerste single en clip.

In mei 2016 gaf Big Bandleider Konrad Koselleck haar deze titel tijdens het tributeconcert van jazz grootheid Boy Edgar in het Bijlmer Parktheater. Samen met Gerrie van Klei en de Konrad Koselleck Big Band, schitterde Graziëlla in deze prachtige show. Binnen de Jazzwereld wordt zij steeds meer opgemerkt. In augustus staat zij samen met de DelftBlue Big Band op het Delft Jazzfestival en in september maakt ze deel uit van de line-up van Zoetermeer jazz.
Ook haar eerste eigen 1 womanshow “The Jazz in me” ging in première in de stadschouwburg van Almere en speelde ze nog een try-out in het Bijlmer Parktheater. Inmiddels is haar maandelijkse Jazz evenement ZOJazz Lounge een begrip geworden in Amsterdam zuidoost en omstreken. 2017 is het jaar dat de ZOJazz Lounge on tour verschillende podia buiten ZO zal gaan aandoen.
Sinds een jaar speelt ze in de Swingende Jazz theatervoorstelling “Swingin’ Harlem “ van New York Round Midnight ( Alexander Beets en Ben van den Dungen) en maakt ze sinds september deel uit van de fantastische dinnershow Brooklyn Nights in Studio Aaslmeer van Frank Wentink en Marc Forno.
Op 22 september 2017 heeft zij haar nieuwste EP “Minute Made Woman” gereleased onder haar eigen platenlabel ZOGrace Records! met een intiem live concert voor al haar fans in NoLimit, Amsterdam.
In oktober 2017 lanceerde zij haar nieuwste song Help van haar EP. Een funky track met de boodschap naastenliefde. Want wie goed doet, goed ontmoet.
In november 2017 werd zij genomineerd voor de VIVA400 awards in de categorie Creatieven en stond zij in het Bimhuis met de Konrad Koselleck Big Band waar ze een ode bracht aan Cole Porter.
In februari 2018 ging zij een samenwerking aan met het Michael Gieler en het Concertgebouworkest en schitterde ze wederom in het Bijlmer Parktheater, Afas live en het Bimhuis met de Konrad Koselleck Big Band in het concert “50 jaar dwars door de Bijlmer”.
Een ander mooi hoogtepunt dit muzikale jaar is haar prachtige rol in The Passion.
Door toedoen van haar fans en volgers uit Amsterdam Zuidoost werd Graziëlla toegevoegd aan de cast van het grote TV spektakel en ditmaal in haar eigen wijk, de Bijlmer. Voor haar werd er dit jaar een ander verhaal uit de bijbel toegevoegd aan het vertrouwde verhaal van de laatste dagen van Jezus. Zij speelde de indrukwekkende rol van de bloedvloeiende vrouw en zong het themalied “Ik zie jou”.

In 2019 won zij de 4e aflevering van het feel good programma “All together now” op RTL 4 met haar unieke versie van “New York New York” en werd zij benoemd tot ambassadeur van het Red Light Jazzfestival in Amsterdam.
Het geloven in eigen talent en eigen kracht heeft Graziëlla Hunsel hoog in het vaandel. Haar levensmotto is dan ook “Zet de stap in 3D! – “Dromen, Durven, Doen”!

Graziella Hunsel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Graziella Hunsel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Graziella Hunsel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Graziella Hunsel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Graziella Hunsel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag