Jason Bouman

Eigenschappen Jason Bouman boeken

Prijs
v.a. 1.275
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Jason Bouman boeken?

Jason Bouman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jason Bouman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jason Bouman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jason Bouman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jason Bouman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jason Bouman

https://youtube.com/watch?v=BIsrl9gf3qY%23t%3D48

Extra informatie Jason Bouman

Jason Bouman is in 1981 geboren in Zeist en opgegroeid in Harmelen, waar hij nu nog steeds woont. Hij is getrouwd met Samantha en samen hebben zij een zoontje Blaise en een dochtertje is onderweg. Op het moment is Jason te zien in het SBS6 programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’.

Op zevenjarige leeftijd vroeg hij aan zijn vader of hij harp mocht leren bespelen. Zijn vader heeft hem toen verteld dat hij beter toetsen kon leren spelen, omdat daar in die tijd veel vraag naar was. Jason begon aan de muziekschool in Woerden lessen te volgen en groeide al snel uit tot een geschoolde toetsenist. Omdat hij niet van muziekinstrumenten af kan blijven heeft hij zichzelf ook nog basgitaar, gitaar en vooral drums leren spelen.

Toen Jason dertien was begon hij in een band te spelen genaamd ‘The Melody Stars’. Deze band speelde vooral covers van The Shadows, The Beatles en andere 60’s/70’s artiesten. Een jaar later stapte hij over naar ‘The Twilights’, deze band speelde vooral eigentijdse en Nederlandstalige muziek. Toen Jason zestien jaar was begon hij als geluidsman te helpen met het opbouwen van apparatuur. Binnen twee jaar groeide hij uit tot een vakkundig geluidstechnicus. Niet veel later begon hij met wat mede muzikanten de band ‘Destiny’. De band zou later ‘Go 4 it’ en nog wat later tot ‘The Switch Band’ uitgroeien waar Jason de leadzang voor het eerst op zich nam samen met een zangeres, totdat de band in 2012 werd opgeheven.

In 2001 begon Jason als instructeur audiovisuele technieken op het ROC Midden Nederland te Utrecht wat later het Creative College zou gaan heten. Hier is hij doorgegroeid tot docent geluidstechniek. Tijdens zijn werk op school heeft hij als hobby gewerkt als geluidstechnicus voor verschillende evenementen, bands en artiesten.

Op het moment hoopt Jason op een finaleplaats bij ‘Bloed, Zweet en Tranen’ en op een gezonde dochter.

Jason Bouman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jason Bouman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jason Bouman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jason Bouman en de eventuele overige kosten om een optreden van Jason Bouman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jason Bouman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jason Bouman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jason Bouman checken, een gratis optie plaatsen op Jason Bouman en de boeking(en) van Jason Bouman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jason Bouman, BOEKINGSBUREAU Jason Bouman, BOEKINGSBURO Jason Bouman, ENTERTAINMENTBUREAU Jason Bouman, ENTERTAINMENTBURO Jason Bouman, ARTIESTENBUREAU Jason Bouman, BOEKINGSKANTOOR Jason Bouman, IMPRESARIAAT Jason Bouman, MUZIEKBURO Jason Bouman, MUZIEKBUREAU Jason Bouman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jason Bouman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jason Bouman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jason Bouman.

 

Offerte Jason Bouman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag