Ali Osram

Eigenschappen Ali Osram boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Ali Osram boeken?

Ali Osram boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ali Osram.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ali Osram.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ali Osram ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ali Osram plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ali Osram

Extra informatie Ali Osram

Biografie Ali Osram
Ali Osram is bekend van zijn telefoongesprekken met niets vermoedende “slachtoffers” waaronder gesprekken met de titels “De Escortservice” en “De Koekoeksklok”.

Ali heeft last van de taalbarrière en struikelt daardoor over het Nederlands taalgebruik.

Ali Osram was lange tijd te horen op onder andere Q-music en 3 FM.

Na 3 jaar vond Ali het wel genoeg en zijn vrouw en kinderen vonden het ook wel weer leuk dat ze man en vader weer eens zagen en dus besloot Ali er maar mee te stoppen.

Maar zoals alles wat leuk of lekker is begonnen de mensen iets te missen in hun leven.

Het waren de gesprekken van Ali Osram.

Ali ontving werkelijk duizenden mailtjes waarin mensen beschreven hoe zeer ze het betreurden dat Ali zijn gesprekken en liedjes niet meer opnam.  Na overleg met zijn vrouw en kinderen heeft Ali Osram besloten om de draad toch maar weer op te pakken. En wat blijkt?

Ali Osram boeken?

Ali Osram heeft nog meer succes dan ooit tevoren!!!! Binnenkort zal hij weer op de landelijke radio te horen zijn. Onlangs verscheen  zijn nieuwe cd “Ali Osram is zo gek nog niet…”
Ali Osram boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ali Osram boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ali Osram.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ali Osram, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ali Osram en de eventuele overige kosten om een optreden van Ali Osram mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ali Osram.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ali Osram. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ali Osram checken, een gratis optie plaatsen op Ali Osram en de boeking(en) van Ali Osram voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ali Osram, BOEKINGSBUREAU Ali Osram, BOEKINGSBURO Ali Osram, ENTERTAINMENTBUREAU Ali Osram, ENTERTAINMENTBURO Ali Osram, ARTIESTENBUREAU Ali Osram, BOEKINGSKANTOOR Ali Osram, IMPRESARIAAT Ali Osram, MUZIEKBURO Ali Osram, MUZIEKBUREAU Ali Osram, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ali Osram, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ali Osram, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ali Osram.

 

Offerte Ali Osram aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag