Ben Hendriks

Eigenschappen Ben Hendriks boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Ben Hendriks boeken?

Ben Hendriks boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ben Hendriks.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ben Hendriks.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ben Hendriks ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ben Hendriks plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ben Hendriks

Extra informatie Ben Hendriks

Biografie Ben Hendriks
Ben Hendriks won in 2004 het TROS programma ‘Een Ster In 40 Dagen’ op overtuigende wijze. Zijn talent werd gelijk ontdekt door niemand minder dan Johnny Hoes en bood hem meteen een platencontract aan.

Zijn debuut single ‘Ik Kan Niet Zonder Jou’ scoorde gelijk hoge ogen en werd veel gedraaid op de nationale radio en tv zenders. Ook werd Ben veel gevraagd om live optredens te verzorgen in het land.

Inmiddels is Ben Hendriks wederom de studio ingedoken en werkt hij aan een compleet nieuw album waarvan de eerste single is uitgekomen onder het FX records label. Dit heerlijke up-tempo nummer “Ik wil jou zo, nu en dan” geeft een goed beeld van wat nog gaat komen. Kwaliteit, gezelligheid en veel gevoel.

Een live optreden van Ben Hendriks heeft eveneens deze eigenschappen en zal je niet zomaar vergeten. Deze zanger met een dijk van een stem zal menig mond doen openvallen.

Ben Hendriks boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ben Hendriks boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ben Hendriks.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ben Hendriks, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ben Hendriks en de eventuele overige kosten om een optreden van Ben Hendriks mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ben Hendriks.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ben Hendriks. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ben Hendriks checken, een gratis optie plaatsen op Ben Hendriks en de boeking(en) van Ben Hendriks voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ben Hendriks, BOEKINGSBUREAU Ben Hendriks, BOEKINGSBURO Ben Hendriks, ENTERTAINMENTBUREAU Ben Hendriks, ENTERTAINMENTBURO Ben Hendriks, ARTIESTENBUREAU Ben Hendriks, BOEKINGSKANTOOR Ben Hendriks, IMPRESARIAAT Ben Hendriks, MUZIEKBURO Ben Hendriks, MUZIEKBUREAU Ben Hendriks, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ben Hendriks, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ben Hendriks, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ben Hendriks.

 

Offerte Ben Hendriks aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag