Danny Lukassen

Eigenschappen Danny Lukassen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Danny Lukassen boeken?

Danny Lukassen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Lukassen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Lukassen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Lukassen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Lukassen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny Lukassen

Extra informatie Danny Lukassen

Biografie Danny Lukassen
Zanger Danny Lukassen ziet op 5 mei 1971 te Amsterdam het levenslicht . Al snel is duidelijk dat Danny een grote liefde heeft voor het artiestenvak. Al vroeg stond hij net als menig Amsterdams jochie mee te zingen met één van zijn grote voorbeelden André Hazes. En wat vroeger een droom leek werd werkelijkheid.

2000

Op 30 september 2000 geeft hij een gigantisch succesvol concert met een orkest onder leiding van Paul Natte. Het enthousiaste publiek hoort van pop tot het levenslied, van Nederlands tot Engelstalige songs en zelfs de salsa Latino sound passeren de revue.

2003

Danny organiseert zijn tweede grote concert in de Amsterdamse RAI, opnieuw met Paul Natte en een uit 14 man bestaand orkest. 1000 verkochte kaarten en weer een groot succes. Op dit concert was ook Marianne van Wijnkoop, (één van de casting directors van Joop van de Ende en bekend als jury lid van the X-Factor) aanwezig die hem uitnodigde auditie te doen voor de musical ‘De Jantjes’. Danny kreeg een rol aangeboden maar een volgeboekte agenda belette tot zijn spijt deelname.

2006

Danny wordt benaderd om een tijdloos voetballied te schrijven voor de Supportersclub Oranje. Tijdens het WK 2006 blijkt ‘Nederland Oranjeland’ een hit en wordt bij iedere wedstrijd luidkeels meegezongen. Het succes met schrijven van songs doet hem besluiten zijn eigen album te maken.

Met deze successen op zak geeft Danny circa 100 optredens per jaar en vindt zijn weg naar de muziek die hij uiteindelijk ambieert en nu ook maakt!

2008

Januari 2008 verschijnt dan zijn eerste eigen CD/DVD ‘Laat me los’ met grotendeels uit het hart geschreven eigen nummers en met zijn kenmerkende, prettige stemgeluid en voor ieder wat wils. Medio januari 2008 ligt het album in de winkels.

Danny Lukassen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Danny Lukassen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny Lukassen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Lukassen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny Lukassen en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny Lukassen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Lukassen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny Lukassen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny Lukassen checken, een gratis optie plaatsen op Danny Lukassen en de boeking(en) van Danny Lukassen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny Lukassen, BOEKINGSBUREAU Danny Lukassen, BOEKINGSBURO Danny Lukassen, ENTERTAINMENTBUREAU Danny Lukassen, ENTERTAINMENTBURO Danny Lukassen, ARTIESTENBUREAU Danny Lukassen, BOEKINGSKANTOOR Danny Lukassen, IMPRESARIAAT Danny Lukassen, MUZIEKBURO Danny Lukassen, MUZIEKBUREAU Danny Lukassen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny Lukassen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny Lukassen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny Lukassen.

 

Offerte Danny Lukassen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag