Die Almraketen

Eigenschappen Die Almraketen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Die Almraketen boeken?

Die Almraketen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Die Almraketen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Die Almraketen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Die Almraketen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Die Almraketen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Die Almraketen

Extra informatie Die Almraketen

Biografie Die Almraketen
Die Almraketen bestaan uit drie muzikanten Raymond de Laruelle (keybords, vocals, akkordeon), Theo Kicken (tuba, basgitaar en alphorn) en Peter Janssen (gitaar en Lead vocals). Als je hun CV bekijkt weet je pas echt waar de heren van feesten houden en niet van ophouden weten! Zij participeerden in volkstmliche bands van formaat maar hebben bewust gekozen back to the roots te gaan door te proberen met een gebalanceerd trio dezelfde podia te beklimmen zoals ze dit in de grote bezetting gedaan hebben en dat is gelukt. Die Almraketen is een feestband jodeljubeltroebelheiterkeit muzek maken maar deinzen maar er ook niet voor terug om een “seitensprung te maken naar de USA”  Bied uw gasten de volkstmliche avond die zei verdienen en doe dit met muziek en entertainment van “Die Almraketen!”
Die Almraketen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Die Almraketen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Die Almraketen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Die Almraketen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Die Almraketen en de eventuele overige kosten om een optreden van Die Almraketen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Die Almraketen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Die Almraketen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Die Almraketen checken, een gratis optie plaatsen op Die Almraketen en de boeking(en) van Die Almraketen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Die Almraketen, BOEKINGSBUREAU Die Almraketen, BOEKINGSBURO Die Almraketen, ENTERTAINMENTBUREAU Die Almraketen, ENTERTAINMENTBURO Die Almraketen, ARTIESTENBUREAU Die Almraketen, BOEKINGSKANTOOR Die Almraketen, IMPRESARIAAT Die Almraketen, MUZIEKBURO Die Almraketen, MUZIEKBUREAU Die Almraketen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Die Almraketen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Die Almraketen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Die Almraketen.

 

Offerte Die Almraketen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag