Burdy

Eigenschappen Burdy boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Burdy boeken?

Burdy boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Burdy.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Burdy.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Burdy ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Burdy plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Burdy

Extra informatie Burdy

Biografie Burdy
Burdy ‘de zingende melkboer’ is een piraat in spé, die direct een goede band met zijn publiek creëert!

Burdy wordt geboren te Groningen op 7-2-64 als Lebertus Lammert Schaap. Hij krijgt als roepnaam Bert.

Op jonge leeftijd begint hij plaatjes te draaien met zijn eigen illegale radiostation “de Motormuis”.

Zijn liefde voor de muziek is geboren. Burdy begint met zingen als hij met zijn eigen discotheek op feesten en party’s mag draaien. In 1992 komt zijn eerste single “De vissers van Zoltkamp” uit. Dit is zijn start als solo zanger. In 1994 verschijnt het eerste album “Het is of ik droom”. Met hierop zowel Gronings als Nederlandstalige liedjes. In 1998 verschijnt het tweede album “Mien aigen verhoal”. Op deze CD staan alleen Groningstalige liedjes. In 1999 komt de Cd-single “Gelukkig 2000 jaar” uit. In maart 2001 verschijnt wederom een Cd-single “Met m’n ogen dicht”. In datzelfde jaar verschijnt ook het album “Der gaait niks boven t Grunnings” waarvan de opbrengst naar de gehandicapten in de provincie Groningen gaat. 10 jaar na het uitkomen van de eerste single verschijnt de dubbel CD “10 jaar feest mit Burdy” met al zijn hits in februari 2002. In november 2003 verschijnt het nieuwe album “Een feesie met Burdy” Burdy schrijft alle songteksten zelf.

Het meest spectaculaire optreden tot nu toe was het promotiefeest van de FC Groningen op de Grote markt met 10000 supporters. Hier zong Burdy vanaf het stadhuis samen met de selectie van de FC Groningen voor de supporters een aantal nummers waaronder het bekende voetballied “You ll never walk alone”. Verder trad hij op in het voorprogramma van de Friese bandDe Kast. Ook zingt hij regelmatig op grote piratenfeesten in het hele land.

Het tv debuut maakte hij bij rtv Noord met de clip “Sayonara”. Verder maakt Burdy van ieder optreden een daverend feest.

In zijn dagelijkse leven is hij verkoper op een rijdende winkel vandaar de bijnaam ‘de zingende melkboer’.
Burdy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Burdy boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Burdy.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Burdy, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Burdy en de eventuele overige kosten om een optreden van Burdy mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Burdy.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Burdy. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Burdy checken, een gratis optie plaatsen op Burdy en de boeking(en) van Burdy voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Burdy, BOEKINGSBUREAU Burdy, BOEKINGSBURO Burdy, ENTERTAINMENTBUREAU Burdy, ENTERTAINMENTBURO Burdy, ARTIESTENBUREAU Burdy, BOEKINGSKANTOOR Burdy, IMPRESARIAAT Burdy, MUZIEKBURO Burdy, MUZIEKBUREAU Burdy, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Burdy, ARTIESTENBOEKINGSBURO Burdy, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Burdy.

 

Offerte Burdy aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag