Danny Canters

Eigenschappen Danny Canters boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Danny Canters boeken?

Danny Canters boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Canters.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Canters.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Canters ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Canters plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny Canters

Extra informatie Danny Canters

Biografie Danny Canters
Op 30 Augustus 1982 is Danny Canters in Eindhoven geboren, waarna hij in Best opgroeide. Daarna toch maar weer naar ‘de grote stad’ Eindhoven verhuisd. Zijn ouders hadden daar al een paar jaar een café, waar Danny het altijd naar zijn zin had. In het begin bleef het bij wat biertjes tappen en een frikandel bakken, maar later bleek wel dat Danny verder wilde in de horeca en entertainment.

Danny werd de vaste DJ en elke vrijdag stond het café (en soms Danny) op z’n kop. Danny begon tijdens zijn schooltijd ook nog een Drive- in show en toen is het balletje gaan rollen. Op alle gezellige feestjes partijen was hij van de partij, als DJ én zanger. Later heeft Danny er toch voor gekozen om alleen als zanger verder te gaan.

Eind 2008 bracht Danny zijn eerste cd -single uit. In samenwerking met de producer DJ Goldfinger is er een fantastisch nummer met een hoog meezinggehalte ontstaan: “De Avond Voor Ons Tweeën”. Met deze single kwam voor Danny ook zijn televisie debuut. Hij werd uitgenodigd om in het populaire muziekprogramma Brabant Party op te treden.In 2010 kwam er opnieuw een single uit van Danny, welke hij zelf geschreven heeft. De single ‘Bij Elke Zonnestraal’ is lekker zomers en dansbaar. Dankzij Waylon van der Heijden (Goldfinger) is het weer een super productie geworden. De single is uitgebracht door HVA Productions.Een jaar later bracht Danny zijn derde single uit. Danny koos ervoor om een oud nummer, wat één van zijn lievelingsnummers is, in een nieuw jasje te steken. Dit resulteerde in een mooie nieuwe productie van “Hallo Mooie Meid”. Dit nummer sloeg erg goed aan in cafés en op feesten in het hele land. Ook kreeg Danny de kans om deze single ten gehore te brengen in het tv programma Brabant Toppers. Verder bracht Danny nog singles uit als “Jij Bent De Zon Aan De Hemel” en “Ik Sta Liever Op De Ski”.

Feestjes bouwen zit er bij Danny wel in, hij is zelf 6 jaar lang de trotse eigenaar van een feestcafé in Eindhoven geweest. Helaas was het te moeilijk om te combineren met de optredens dus in 2009 besloot Danny te stoppen met het café.

Tegenwoordig is hij op alle soorten feesten partijen te vinden.

….Van kermis tot bruiloft overal gaat het dak eraf!
Danny Canters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Danny Canters boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny Canters.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Canters, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny Canters en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny Canters mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Canters.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny Canters. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny Canters checken, een gratis optie plaatsen op Danny Canters en de boeking(en) van Danny Canters voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny Canters, BOEKINGSBUREAU Danny Canters, BOEKINGSBURO Danny Canters, ENTERTAINMENTBUREAU Danny Canters, ENTERTAINMENTBURO Danny Canters, ARTIESTENBUREAU Danny Canters, BOEKINGSKANTOOR Danny Canters, IMPRESARIAAT Danny Canters, MUZIEKBURO Danny Canters, MUZIEKBUREAU Danny Canters, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny Canters, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny Canters, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny Canters.

 

Offerte Danny Canters aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag