Binkbeats boeken

Eigenschappen Binkbeats boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Binkbeats boeken?

Binkbeats boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Binkbeats.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Binkbeats.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Binkbeats ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Binkbeats plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Binkbeats

Extra informatie Binkbeats

Voorheen was de Utrechter Frank Wienk in dienst van andere bands als het Kyteman Orkest, maar inmiddels werkt hij als solo-artiest onder de naam BINKBEATS. Hij creëert een eigen wereld, waarin timing en looppedalen de hoofdformule zijn van atmosferische producties. Live bouwt Binkbeats met de gekste instrumenten (van Chinese harp tot typemachines) een magistraal elektronisch universum.

Binkbeats boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Binkbeats.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Binkbeats, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bas Bons en de eventuele overige kosten om een optreden van Binkbeats mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Binkbeats.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Binkbeats aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag