Rigby

Eigenschappen Rigby boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min.
Geluid
Exclusief

Rigby boeken?

Rigby boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rigby.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rigby.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rigby ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rigby plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rigby

Extra informatie Rigby

Biografie Rigby
Wie veel meemaakt kan veel vertellen. De afgelopen anderhalf jaar waren voor de Utrechtse band Rigby behoorlijk turbulent. Zo trad de band in de voetsporen van Van Velzen, Moke en Lucky Fonz III als huisband van De Wereld Draait Door. Een buitenkansje natuurlijk, maar vlak voor de eerste uitzending stapten drie leden uit de band. Zanger Christon Kloosterboer en bassist Lars van Starrenburg formeerden razendsnel een nieuw Rigby. Sindsdien is het alleen maar bergopwaarts

gegaan. De band zag One Song uitverkoren worden tot 3fm Megahit en Serious Request Theme. Met als resultaat een top tien hitnotering, een eigen clubtour en een volgeboekt festivalseizoen (o.a. Beatstad, Uitmarkt, Zwarte Cross, vaste supportact van Moke tijdens hun clubtour en voorprogramma van de Kaiser Chiefs). En nu dan het nieuwe album. Rauwer, steviger, eigentijdser, meer volwassen. Rigby maakt op de nieuwe plaat een sprongvoorwaarts. ‘Je eerste album maak je zonder dat je fans hebt’ , vertelt Christon, die verantwoordelijk is voor het songmateriaal van de band. ‘Als ik nu schrijf, zie ik mensen voor me. En dingen die we onderweg hebben meegemaakt. Een belangrijk verschil is ook dat we dit keer, voordat we de studio ingingen, alle songs op het podium hebben kunnen uitproberen. Dat scheelt enorm.’

‘In een band spelen en op tournee gaan is één groot feest. Regelmatig zijn wij na het optreden degenen die samen met de organisator het licht uitdoen. Dat is één kant van ons leven.’ vertelt Christon. ‘Maar privé ben ik een piekeraar en een dromer. We hebben de afgelopen tijd ook het nodige voor onze kiezen gehad. Op een gegeven moment was ik echt even de weg kwijt. Ik heb moeten leren me wat minder druk te maken over het verleden en de toekomst en wat meer in het hier en nu te leven.

Liedjes schrijven is een prima uitlaatklep, weet Christon. ‘Je kunt er zelfs je eigen leven een beetje mee sturen. Door een nummer veel te zingen wordt het vanzelf een mantra, een boodschap die je jezelf meegeeft. Zo heb ik met Solid Ground mezelf vaste grond onder de voeten geschreven. Dat is de ongelofelijke kracht van muziek. Zo werkt het voor iedereen: soms hoor je een liedje dat je raakt en dat je leven in een ander perspectief plaatst. Die herkenning bieden aan je publiek, daar draait het

allemaal om. Rigby ontleent haar naam aan Eleanor Rigby, één van de grote hits van The Beatles. ‘Vorig jaar zijn we met de hele band naar het concert van Paul McCartney geweest. Dat was magisch. Je ziet dan meerdere generaties bij elkaar. Mensen met een heel verschillende achtergrond, allemaal met elkaar verbonden door de muziek. Dat is wat wij ook proberen’, vertelt Christon. ‘De platenkast van onze ouders klinkt in ons door, daar zijn we nu eenmaal mee opgegroeid’, beaamt Lars lachend. ‘Maar deze plaat is ook heel erg hier en nu.

Sfeervolle rock met soms zelfs invloeden uit de dance. Juist dat soort accenten maken het eigen. Het uitgangspunt is echter hetzelfde als in de sixties: het zijn de liedjes waar het om draait.’

RIGBY

Christon Kloosterboer – zang, piano

Eelke Mastebroek – gitaar

Fredo Wagner – gitaar

Lars van Starrenburg – bas

Bart Meeldijk – drums

 
Rigby boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Rigby boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rigby.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rigby, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rigby en de eventuele overige kosten om een optreden van Rigby mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rigby.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rigby. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rigby checken, een gratis optie plaatsen op Rigby en de boeking(en) van Rigby voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rigby, BOEKINGSBUREAU Rigby, BOEKINGSBURO Rigby, ENTERTAINMENTBUREAU Rigby, ENTERTAINMENTBURO Rigby, ARTIESTENBUREAU Rigby, BOEKINGSKANTOOR Rigby, IMPRESARIAAT Rigby, MUZIEKBURO Rigby, MUZIEKBUREAU Rigby, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rigby, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rigby, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rigby.

 

Offerte Rigby aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag