AUF GEHTS boeken

Eigenschappen AUF GEHT’S boeken

Prijs
v.a. 5.295
Tijdsduur
Binnen 4-5 uur
Geluid
Op aanvraag

AUF GEHT’S boeken?

AUF GEHT’S boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van AUF GEHT’S.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van AUF GEHT’S.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van AUF GEHT’S ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van AUF GEHT’S plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie AUF GEHT’S

AUF GEHT’S is een belevenis voor jong en oud met een uitgebalanceerde mix van muziek, zang, dans en entertainment met daarbij het publiek in de hoofdrol. De strak geregisseerde buhneshow neemt je mee van het ene muzikale hoogtepunt naar het andere vergezeld met vele bekende en onvergetelijke hits als: Heut ist der Teufel loss, Der liebe Gott muss ein Tiroler sein, Die Bergen die sind mein zuhause, Alphorn Zauber, Spatzen Fieber, Rosamunde, Trompetenecho, Wenn die Trommel Ruft, Auf und Nieder, Halli Galli, Harmonika tied, So ein Tag, Bergvagabunden, Bankel Boarischer, Hey Mann polka, Rock mi, Hey Slavko spiel mir ein, Slovenischer Bauerntanz, Uber Tausend hohe Bergen, Pronto Giuseppe, Bitte mit Sahne, Rot sind die Rosen, Santa Maria, Festival der Liebe, Ein Stern en vele andere. En AUF GEHT’s eindigt zoals het hoort, met de grote finale waarin artiesten met de zaal en het Volkslied van de Volkstümliche muziek ‘Sierra Madre’ zingen.

Wilt u een mix van Alpenmuziek en Nederlandstalig of een mix van Alpenmuziek en danceclassics? Ook dat is mogelijk, de invulling van deze muziekshow is altijd bespreekbaar en naar wens aan te passen in combinatie met de oergezellige Oktoberfest sfeer. We laten graag zien dat we doen wat we beloven. Party machen!

DE PRODUCTIE
Auf Geht’s is een podiumproductie van Twinxx, ism het Oostenrijks Toeristenbureau. De mannen en vrouwen van Twinxx zorgen voor de complete podiumaankleding, voeren de regie over de show en (last but not least) zorgen ze voor de special effects. Twinxx doet ondermeer festivals als de Zwarte Cross en ze staan bekend als de ‘Producent van de glimlach’. En dat is de reden waarom ze bij ons altijd met de neus vooraan staan.

DE LINE-UP
Marc Wiese (moderator)
Moderator van de show is Marc Wiese. Marc draait als Tiroler deejay de allerbeste Alpenmuziek voor u, verzorgt de centrale presentatie, interviewt gasten en/of bobo’s speelt typische Alpenspelletjes met het publiek en leidt de artiesten in. Na jaren als poppresentator/deejay door het land getrokken te hebben, strikte men de vrolijke allrounder voor AUF GEHT’s.

DIE ANSELTALER
Het begon in 1977 en de band speelt nog steeds. En hoe! Alpenmuziek en zuid-Limburg kunnen niet zonder elkaar, dat blijkt steeds maar weer. Het werd snel duidelijk dat Die Anseltaler niet één van de vele Limburgse bandjes was maar een blijvertje. Het ene succes volgde in al die jaren het andere op en intussen heeft de band de Limburgse grenzen vaak overschreden. Maar ze spelen en zingen nog steeds met dezelfde doelstelling: ‘Het entertainen van veel gezellige mensen”. Niet zo heel gek dat juist Die Anseltaler het kloppende en muzikale hart is van de Alpenshow AUF GEHT’s.
SÄNGERIN SYLVIA vd VEN
Sylvia van der Ven zingt bij Die Anseltaler maar staat ook solo haar mannetje. Op elk Alpen- en Schlagerfest is zij een welkome aanvulling. Dan iets over het blokje ‘meezingschlagers’ dat Sylvia solo doet. Iets van ‘feest der herkenning’ ofzo.

GERT ECKBAUM
Gert Ekkelboom is eigenlijk een wandelend eenpersoonsorkest. Maar in Auf Geht’s laat hij zich van de allerbeste kant zien als trompettist. Als pure liefhebber van Schlager- en Volkstümliche muziek weet Gert wat er te koop is en precies de juiste snaar te raken. Polka? Prima! Of  iets van James Last? Ook goed!

AUF GEHT’S SHOWBALLET
Uniek aan onze show is dat we een lokale ballet- of dansschool de kans geven met ons mee te doen. Ruim voor een show nemen wij contact op en zorgen ervoor dat de goede muziekstukken gestuurd worden. Na het instuderen bieden we het showballet onze soundcheck als laatste repetitie aan waarna we er samen voor gaan. En uiteraard doen de dames en heren ook weer mee tijdens de grosse Finale (Sierra Madre). Een bewezen succesformule met alleen maar blije gezichten!

DE PRODUCTIE
Auf Geht’s is een podiumproductie van Twinxx, in samenwerking met het Oostenrijks Toeristenbureau. De mannen en vrouwen van Twinxx zorgen voor de complete podiumaankleding, voeren de regie over de show en (last but not least) zorgen ze voor de special effects. Twinxx doet ondermeer festivals als de Zwarte Cross en ze staan bekend als de ‘Producent van de glimlach’. En dat is de reden waarom ze bij ons altijd met de neus vooraan staan.

AUF GEHT’S boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van AUF GEHT’S.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor AUF GEHT’S. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte AUF GEHT’S aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag