The Recipe boeken

Eigenschappen The Recipe boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

The Recipe boeken?

The Recipe boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Recipe.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Recipe.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Recipe ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Recipe plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie The Recipe

The Recipe is dé non-stop partyband: alle hits in de mix, de lekkerste dansbare bekende covers achter elkaar door, met veel nadruk op de hits van nu! Voor de broodnodige variatie voegen we hier ook nog een vleugje rock en een scheutje Nederlandstalige meezingers aan toe. 
Ons recept lukt altijd en overal, niet alleen door het unieke concept maar ook door de frisheid, het plezier en het enthousiasme dat elk optreden weer van het podium spat. Met onze zanger en 2 zangeressen zorgen we voor afwisseling, entertainment en veel contact met het publiek.
Partyband The Recipe speelt veel op de grotere bedrijfsfeesten en -evenementen, maar doet het net zo goed op bijv. studentengala’s, privéfeesten, festivals, feesttenten, kortom alle mogelijke feesten.
NIEUW: The Recipe is nu ook te boeken met spectaculaire LED-screenshow, volledig op maat. Informeer naar de mogelijkheden!

The Recipe boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Recipe.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Recipe, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Recipe en de eventuele overige kosten om een optreden van The Recipe mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Recipe.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Recipe. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Recipe checken, een gratis optie plaatsen op The Recipe en de boeking(en) van The Recipe voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte The Recipe aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag