Amber Roots

Eigenschappen Amber Roots boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3x 45 min.
Geluid
Incl. A-set (geluid tot ca. 250 p.)

Amber Roots boeken?

Amber Roots boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Amber Roots.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Amber Roots.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Amber Roots ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Amber Roots plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Amber Roots

Extra informatie Amber Roots

Party-coverband Amber Roots is dé absolute feestgarantie!

De lekkerste dance-, disco-, rock-, pop- en soulnummers komen in een spetterende non-stop show voorbij.

Groovende ritmesectie, swingende toetsen, retestrakke blazers en hemelse zangeressen.

We hebben verschillende sets waardoor we de mogelijkheid hebben om te variëren en in te spelen op de wensen van de opdrachtgever.

De maximale speelduur is 3 x 50 min non-stop show inclusief pauzes, alternatieve speelduur in overleg. Op verzoek kunnen we ook artiesten begeleiden als ‘Grande Finale’.

De afgelopen jaren hebben we samengewerkt met Frizzle Sizzle, Big Black & Beautiful, Edsilia Rombley, Jan Smit en Jeroen van der Boom.

Ons licht en geluid wordt verzorgd door Purple Group uit Schijndel.

We werken altijd met ons eigen geluidbedrijf, mocht er al licht/geluid aanwezig zijn dan wordt in overleg met Purple bekeken wat er aanvullend nodig is voor de band.

Amber Roots boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Amber Roots.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Amber Roots, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Amber Roots en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Amber Roots.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Amber Roots en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Amber Roots aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag