1st Call the DJ

Eigenschappen 1st Call the DJ boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

1st Call the DJ boeken?

1st Call the DJ boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van 1st Call the DJ.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van 1st Call the DJ.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van 1st Call the DJ ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 1st Call the DJ plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie 1st Call the DJ

1st Call geeft een andere betekenis aan het woord coverband!

De leden van 1st Call komen allemaal uit Groningen en hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de muziek. Een aantal leden hebben bijvoorbeeld jarenlang bij de bekende band Papa di Grazzi gespeeld!

In deze nieuw gevormde band hebben zij elkaar gevonden met als doel een super moderne coverband neer te zetten. 1st Call bestaat inmiddels ruim een jaar en de energie stroomt van het podium af.

De band tikt niet het standaard repertoire af, maar verrast je met de vetste mashup-medleys en knallende meezingers. De allernieuwste hits worden afgewisseld met hits uit de 70’s, 80’s en 90’s. 1st Call is dus uitermate geschikt voor een zeer breed publiek! Je zult niet veel stil staan bij deze band, want het knalt bijna aan een stuk door! Maar voor een rustige 1e set op een bruiloft of bedrijfsfeest draait de band ook niet haar hand om. En ook dan krijg je de vetste mellow medleys vol Soul, Deep House en Disco voorgeschoteld.

Top muziek en entertainment, in een avondvullende show vol energie, top geluid en een indrukwekkende lichtshow – that’s your 1st Call. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en boek nu 1st Call voor uw evenement.

1st Call the DJ boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van 1st Call the DJ.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van 1st Call the DJ, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van 1st Call the DJ en de eventuele overige kosten om een optreden van 1st Call the DJ mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van 1st Call the DJ.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor 1st Call the DJ. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van 1st Call the DJ checken, een gratis optie plaatsen op 1st Call the DJ en de boeking(en) van 1st Call the DJ voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte 1st Call the DJ aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag