The First Showband boeken

Eigenschappen The First Showband boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Geluid/licht tot ca. 1000 p.

The First Showband boeken?

The First Showband boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The First Showband.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The First Showband.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The First Showband ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The First Showband plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The First Showband

Extra informatie The First Showband

The First speelt super herkenbare TOP 2000 HITS van alle tijden, in alle stijlen, aangevuld met de TOP 40 HITS van nu, verpakt in non-stop medleys. Pop, rock, disco, dance, soul, Nederlands- en Duitstalig, alles komt voorbij.
The First behoort al 25 jaar tot de top van de Nederlandse showbizz. Als familiebedrijf draait het bij ons om kwaliteit en gezelligheid. The First is daarom dé band die je graag op jouw bedrijfsfeest, bruiloft of festival uitnodigt. Er is 1 probleem: we kunnen niet kiezen! Daarom spelen we gewoon álles. Wat jouw guilty pleasures ook zijn, The First speelt ze voor je!

The First (Showband) staat voor topkwaliteit in entertainment. Opgericht in 1987 veroverde de band in wisselende samenstellingen een absolute toppositie in de entertainmentbranche.
The First stond aan de basis van de live successen van veel bekende nationale topartiesten zoals: René Froger, Marco Borsato, Gerard Joling, Frans Bauer, Gordon, Marianne Weber en Thomas Berge, maar begeleidde met regelmaat ook vele andere bekende artiesten uit de Nederlandse showbizz.
Ook internationale artiesten zoals Tom Jones, Paul Anka, Harry Belafonte, Kim Wilde, Udo Jürgens, Mink DeVille, Scott Fitzgerald, Johnny Logan, The Weather Girls, The Platters, The Trammps en vele anderen deden ooit een beroep op de First Show Band,.

Door de veelzijdigheid en positieve uitstraling is The First geliefd bij artiesten en opdrachtgevers. Met als resultaat optredens tijdens theatertours, grote hallen concerten, TV optredens, bedrijfsfeesten, intieme privé feesten en bruiloften, in feesttenten

The First Showband boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The First Showband, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The First Showband en de eventuele overige kosten om een optreden van The First Showband mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The First Showband.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The First Showband. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van First Showband checken, een gratis optie plaatsen op The First Showband en de boeking(en) van The First Showband voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte The First Showband aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag