Acoustic

Eigenschappen Acoustic boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
4x 45 min.
Geluid
Op aanvraag

Acoustic boeken?

Acoustic boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Acoustic.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Acoustic.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Acoustic ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Acoustic plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Acoustic

Acoustic boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Acoustic.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Acoustic, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Acoustic en de eventuele overige kosten om een optreden van Acoustic mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Acoustic.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Acoustic. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Acoustic checken, een gratis optie plaatsen op Acoustic en de boeking(en) van Acoustic voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Acoustic, BOEKINGSBUREAU Acoustic, BOEKINGSBURO Acoustic, ENTERTAINMENTBUREAU Acoustic, ENTERTAINMENTBURO Acoustic, ARTIESTENBUREAU Acoustic, BOEKINGSKANTOOR Acoustic, IMPRESARIAAT Acoustic, MUZIEKBURO Acoustic, MUZIEKBUREAU Acoustic, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Acoustic, ARTIESTENBOEKINGSBURO Acoustic, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Acoustic.

 

Offerte Acoustic aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag