persfoto-bokkers-2021-1000x1000

Eigenschappen Bökkers boeken

Prijs
Op aanvraag

Bökkers boeken?

Bökkers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bökkers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bökkers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bökkers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bökkers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bökkers

Extra informatie Bökkers

Zanger Hendrik Jan Bökkers maakt een doorstart met z’n nieuwe Bökkers! Met een volledig nieuwe bezetting gaat hij weer optreden en komt binnenkort met nieuw materiaal.

Na het stoppen van de band in 2020 was het voor Hendrik-Jan nog niet ten einde. Hij starte de zoektocht voor een nieuwe bezetting om daarmee de discotheken, feesttenten, festivals en kermissen te voorzien van de nodige dosis snoeiharde Rock’n Roll. Want volgens de Bökkers is dat toch het mooiste wat er is.

Terwijl het geen doel op zich was, vond hij de versterking binnen enkele postcodes van zijn woonplaats. Naast Hendrik Jan bestaat de band uit Jeroen Sweers (toetsenist), Jim Zwinselman (gitarist), Bart Petter (bassist) en Stef Hoekjen (drummer). “Vooropgesteld dat deze jonge honden allemaal steengoed zijn, wordt onze sound ook breder, dit geeft muzikaal nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld in onze theatertours en dat is ontzettend tof!”.  Dit betekent overigens niet dat de herkenbare Bökkers-sound overboord wordt gegooid: “Integendeel! Bökkers blif Bökkers! Hier zijn de bekende nummers uit het Bökkers repertoire een onmiskenbaar onderdeel van. Dit wordt aangevuld met nieuw werk en hier en daar blijven we een enkel nummer van Jovink en Normaal spelen. Het wordt weer ouderwets knappen! De tap draait straks weer overuren, de planken zullen uit het podium krullen en het publiek zal na ons optreden hondsmoe maar dolgelukkig zijn. Wij zijn er klaar voor. “, aldus Hendrik Jan Bökkers

Bokkers draait al meer dan tien jaar mee en bracht meerdere albums uit, gezongen in het Salland’s dialect. De band scoorde een Top2000-hit met ‘Iederene Hef Een Reden’ en is bekend van nummers als ‘Annie Uut De Bochte’ en ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet’. De band speelde honderden shows in het land en speelde ondermeer op Zwarte Cross, Concert at SEA en Paaspop.

Offerte Bökkers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag