Normaal Coverband

Eigenschappen Normaal Coverband boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 45 min.
Geluid
Geluid tot ca. 400 p.

Normaal Coverband boeken?

Normaal Coverband boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Normaal Coverband.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Normaal Coverband.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Normaal Coverband ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Normaal Coverband plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Normaal Coverband

Extra informatie Normaal Coverband

Biografie Normaal Coverband
Normaal coverband Gin Gedonder is 14 jaar geleden opgericht door een stel vrienden uit Drenthe, die vanuit hun voorliefde voor dialectrock besloten samen muziek te maken. Vanaf het prille begin had de band de intentie om nummers van Normaal te gaan spelen.

De bandleden speelden voordien in allerlei coverbandjes, maar de liefde voor het ‘Normale’ boerenrock repertoire bleef toch altijd op de achtergrond mee spelen. Sinds het begin speelt de Normaal Coverband in café’s, zalen, feesttenten en dorpsfeesten. En knappen ze er op lös!

Al vele jaren speelt de band in dezelfde samenstelling. En dat is goed te horen. Live staat de band als een huis. De enige echte Normaal Coverband heeft zich vooral toegelegd op het repertoire van Normaal uit de beginperiode 1975 t/m 1982. Krakers als: Daldeejen, Hummelo, Deurdonderen, Ojadasawa, Alie, Heidi en Oerend Hard ontbreken niet op de setlijst. Daarnaast speelt de Normaal Coverband nog een aantal nummers die ‘Normaal’ zelden live speelt.

Al 14 jaar lang staat Normaal Coverband Gin Gedonder garant voor een waar spektakel, en is daarom een waardig eerbetoon aan de ‘Godfathers van de Boerenrock’. Høken, Brekken, en Angoan, al 14 jaar lang of neeth dan!
Normaal Coverband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Normaal Coverband boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Normaal Coverband.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Normaal Coverband, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Normaal Coverband en de eventuele overige kosten om een optreden van Normaal Coverband mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Normaal Coverband.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Normaal Coverband. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Normaal Coverband checken, een gratis optie plaatsen op Normaal Coverband en de boeking(en) van Normaal Coverband voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Normaal Coverband, BOEKINGSBUREAU Normaal Coverband, BOEKINGSBURO Normaal Coverband, ENTERTAINMENTBUREAU Normaal Coverband, ENTERTAINMENTBURO Normaal Coverband, ARTIESTENBUREAU Normaal Coverband, BOEKINGSKANTOOR Normaal Coverband, IMPRESARIAAT Normaal Coverband, MUZIEKBURO Normaal Coverband, MUZIEKBUREAU Normaal Coverband, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Normaal Coverband, ARTIESTENBOEKINGSBURO Normaal Coverband, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Normaal Coverband.

 

Offerte Normaal Coverband aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag