Mooi Wark boeken

Eigenschappen Mooi Wark boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 45 min.
Geluid
In overleg

Mooi Wark boeken?

Mooi Wark boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mooi Wark.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mooi Wark.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mooi Wark ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mooi Wark plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mooi Wark

Extra informatie Mooi Wark

Biografie Mooi Wark
Mooi Wark, de in 1992 opgerichte Drentse rock roll band, heeft en groot deel van Nederland veroverd en landelijke bekendheid verworven met de nummers: Idioot, Bokkie of een Geittie, Achter De Tent en natuurlijk In De Blote Kont. Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren plat gespeeld door Mooi Wark. Dat de Drentse rock band Mooi Wark bekend is geworden met nummers met een knipoog weet heel Nederland inmiddels.

Wie kent niet de legendarische liedjes; ‘In de blote kont’, ‘Tepels liegen niet’ of ‘Idioot’. Wat velen niet weten is dat Mooi Wark ook hele mooie gevoelige liedjes heeft gemaakt. Pareltje als ‘Zie ik joe ooit nog iens weer’ en het prachtige ‘Van het platteland’, maar ook alom geprezen ‘Warkende Helden’ de bewerking van John Lennon klassieker, spreken tot de verbeelding. En niet te vergeten de luchtige ode aan Yvon Jaspers ‘Oh Yvon’. Beleef dat deze feesttentrockers een gevoelige en sentimentele kant hebben maar ook nog steeds kunnen swingen!

Anno 2016 treedt Mooi Wark door heel Nederland op met de tour ‘D’r op of gien Vreet’n!’. Met het gelijknamige album spelen ze ook in 2016 alle feesttenten en zalen weer helemaal plat. Het is een interactieve show met ondersteuning van veel licht, geluid en special effects, waarbij de warkende helden absoluut weer centraal zullen staan.

Het is gewoon Mooi Wark in uitvoering, back to basic maar waar de humor van Mooi Wark terug te vinden is in de muziek en uiterlijk vertoon. De combi’s van de echte Mooi Warks hits en klassiekers zullen je om de oren knallen, maar uiteraard staat herkenning voorop.

Mooi Wark boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mooi Wark, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mooi Wark en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mooi Wark.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mooi Wark. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Mooi Wark aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag