Heeren van het Goede Leven

Eigenschappen Heeren van het Goede Leven boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
4x 45 min.
Geluid
Acoustisch

Heeren van het Goede Leven boeken?

Heeren van het Goede Leven boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Heeren van het Goede Leven.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Heeren van het Goede Leven.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Heeren van het Goede Leven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Heeren van het Goede Leven plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Heeren van het Goede Leven

Jazz. Rock ’n Roll. Pop. In deze jachtige jaren met rigoureus roerende tijden, ondersteund door bombastisch beukende deuntjes, loopt iedereen zijn basis wel eens voorbij. De Heeren van het Goede Leven hebben zich uit het Jet-Set-bestaan teruggetrokken om u de romantiek van weleer te laten beleven. Vanzelfsprekend doen zij dit op de meest ambachtelijke wijze; zonder enige vorm van electrisch of ander overschreeuwend materiaal. Gitaar, contrabas, percussie en natuurlijk wordt er gezongen!. Ga mee op reis langs oude stijlen jazz, roerige Rock ’n Roll en pop en laat u op cabareteske wijze meevoeren in de gangen van de poëtische zieleroerselen van Neerlandsch’ meest trieste volksschrijvers. Een verrassend verfrissend vermakelijkheidstrio, dat zich immer in verschijningsvorm en repertoirekeuze aanpast aan de sfeer van het gedruis, die na uitwisseling van de gebruikelijke vonken tot atmosferische hoogten wordt opgedreven. De Heeren bieden u akoestisch genot, gestoeld op een eeuw muzikaal vermaak!.

Heeren van het Goede Leven boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Heeren van het Goede Leven.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Heeren van het Goede Leven, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Heeren van het Goede Leven en de eventuele overige kosten om een optreden van Heeren van het Goede Leven mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Heeren van het Goede Leven.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Heeren van het Goede Leven. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Heeren van het Goede Leven checken, een gratis optie plaatsen op Heeren van het Goede Leven en de boeking(en) van Heeren van het Goede Leven voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Heeren van het Goede Leven aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag