De Coronas

Eigenschappen De Coronas boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3x 60 min. of 2x 90 min.

De Coronas boeken?

De Coronas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Coronas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Coronas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Coronas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Coronas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Coronas

Extra informatie De Coronas

Zij zijn dé grondleggers van diverse populaire bands die interactief en ‘op verzoek’ spelen!
De Coronas dagen het publiek uit om de telefoon op het Coronas-balkon op te nemen en via een live telefoongesprek hun muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken. Het verzoekje wordt daarna direct gespeeld met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek.

De Coronas tillen ‘Stand-up Pop’ naar een hoger niveau, met originele filmbeelden, eigen-op maat gemaakte-animaties, schitterend décor en speciaal ontworpen kleding. Ieder optreden is tailormade en dus uniek!De Coronas brengen een unieke interactieve muziekshow, geknipt voor elk publiek. De zes multi-talenten hebben zo’n 5000 liedjes in de vingers. En nóg unieker: het publiek bepaalt de muziek!

Stand-up Pop

De Coronas maken muziek met een vleugje humor. Ze dagen het publiek uit om hun muzikale wens door te geven aan de band én de zaal via de Coronas Hotline midden in het publiek. De groep speelt het nummer direct met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek. Ook speelt de band eigen werk en zingt het publiek geregeld een deuntje mee.

Rock’n Roll Theater

Van stevige popsongs tot gevoelige ballades en van latin tot smartlap. De Coronas spelen het niet zomaar, ze laten het ook zien! Met originele filmbeelden, eigengemaakte animaties, schitterend decor en een verrassend flexibele vleugel. Dit, in combinatie met hun aanstekelijke optreden, zorgt voor een onvergetelijk muzikaal en visueel spektakel!

Muzikale achtergrond

In hun vierjarig bestaan tourden De Coronas al door heel Nederland en daarbuiten. Bijvoorbeeld tijdens de WinterSpelen van Turijn (06), het Museumplein op Koninginnedag (2007) en De Nijmeegse Vierdaagse (2007). In 2008 speelden De Coronas festivals plat als Dauwpop en Wish Outdoor en bliezen ze het dak van Daklozenparty Silvolde en Schuurfeest Bant. Ook begeleidden De Coronas Guus Meeuwis naast het Philips Stadion, speelden ze bij de Amstel Curaçao Race en huldigden ze drie weken lang onze Olympische helden in het Holland Heineken House in Peking.

Dit jaar staan de heren onder andere op Paaspop, Bospop en Bevrijdingsfestival Haarlem.De heren zelf hebben een rijke muzikale achtergrond als producer en (sessie)muzikant. Rias Baarda, Danny ten Have, Axel Lindelauf, Harold Mingels, Hans Vorstenbosch en Erik Vorstenbosch waren eerder te zien en te horen bij o.a. VanVelzen, Volumia, Rowen Hèze, Het Goede Doel, 2nd Place Driver en Crazy Piano’s.

De Coronas boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Coronas.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Coronas, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Coronas en de eventuele overige kosten om een optreden van De Coronas mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Coronas.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op De Coronas en de boeking(en) van De Coronas voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Coronas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag