Levi

Eigenschappen Levi boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Levi boeken?

Levi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Levi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Levi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Levi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Levi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Levi

Biografie Zanger Levi
Meezingen en swingen op de klanken van toen en nu. Levi brengt de lekkerste meezingers ten gehore. Van Andre Hazes, de Toppers tot aan Robbie Williams.

Afgewisseld met een gezonde dosis humor weet deze zanger van elk feest een top feest te maken! De kracht van deze show zit hem in het enthousiasme van Levi, groot gebracht door ouders uit de muziek industrie met gezamenlijk meer dan 80 jaar ervaring.

Levi trad onder andere al op voor SBS6, de TROS en heeft al met tal van bekende Nederlanders in dezelfde show opgetreden.

Voor een bruiloft, bedrijfsfeest, kroegenfeest, tentfeest of natuurlijk uw feest!
Zanger Levi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Levi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Levi.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Levi, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Levi en de eventuele overige kosten om een optreden van Levi mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Levi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Levi. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Levi checken, een gratis optie plaatsen op Levi en de boeking(en) van Levi voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Levi, BOEKINGSBUREAU Levi, BOEKINGSBURO Levi, ENTERTAINMENTBUREAU Levi, ENTERTAINMENTBURO Levi, ARTIESTENBUREAU Levi, BOEKINGSKANTOOR Levi, IMPRESARIAAT Levi, MUZIEKBURO Levi, MUZIEKBUREAU Levi, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Levi, ARTIESTENBOEKINGSBURO Levi, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Levi.

 

Offerte Levi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag