Henk Wijngaard boeken

Eigenschappen Henk Wijngaard boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Henk Wijngaard boeken?

Henk Wijngaard boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Wijngaard.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Henk Wijngaard.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Henk Wijngaard ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk Wijngaard plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Henk Wijngaard

Extra informatie Henk Wijngaard

Houdt u van de bekende vrachtwagenklassiekers, waarmee u weer honderden kilometers door kunt? U kunt Henk Wijnhaard inhuren voor een heerlijke avond vol muziek, waarbij de gezelligheid altijd voorop staan. Zing lekker mee met de hits die Henk al 25 jaar zingt in diverse zalen en discotheken in zowel Nederland, België als Duitsland.

Boek de Nederlandse gangmaker

Henk Wijngaard werd al in 1996 uitgeroepen tot de grootste vakman binnen zijn vakgebied Nederlandstalige feestmuziek, door het blad Misset Horeca. Dit geeft goed aan dat u Henk Wijngaard kunt boeken voor de pure gezelligheid, maar dat u daarnaast kiest voor een echte rasartiest. Henk zong altijd al naast zijn bestaan als vrachtwagenchauffeur, maar zijn ontmoeting met Johnny Hoes van platenmaatschappij Telstar bracht hier voorgoed verandering in.

Diverse hits van Henk Wijngaard

Tegenwoordig kunt u Henk Wijngaard boeken om zijn vele hits. Johnny Hoes had eerder nog zijn bedenkingen, maar liet zich overtuigen door Henk die aangaf 20.000 singles te kunnen verkopen als slechts de helft van de 80.000 chauffeurs zijn muziek leuk vond en daar de helft de single van kocht. Johnny was om en dat heeft goed uitgepakt, tegenwoordig kunt u Henk Wijngaard inhuren voor singles als ‘Met de vlam in de pijp’, ‘Ik heb mijn wagen volgeladen’, ‘Nachtrijders’, ‘Kilometervreters’ en ‘Asfaltrocker’. Het succes van Henk Wijngaard is groter dan wie had kunnen denken, waardoor u Henk kunt inhuren voor een heerlijke avond Nederlandstalige feestmuziek.

Henk betaalde de prijs

Henk Wijngaard betaalde hier echter wel voor hoge prijs voor. Na een aantal jaren van succes verdwenen het vuur en de inspiratie en moest hij het even veel rustiger aan gaan doen, als trucker. In 1988 begon hij zijn fans echter enorm te missen en besloot hij het podium weer op te gaan. Sindsdien is Henk een graag geziene gast op een groot aantal evenementen. Met name ‘Een sneeuwwitte bruidsjurk’ deed het erg goed, maar ook ‘Beun de Beunhaas’ en ‘Zo, zoals je bent’ werden hits die het publiek graag meezingt. Henk is op het podium al even innemend als in het gewone leven, iets waar zijn fans hem om benijden. U kunt Henk Wijngaard inhuren voor een avond vol bekende hits en vrolijkheid alom, precies waar u naar op zoek bent.

Wilt u Henk Wijngaard huren en bent u benieuwd naar de kosten of de prijs? Bekijk deze eenvoudig online op deze pagina, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Henk Wijngaard boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden?

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Henk Wijngaard, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Henk Wijngaard mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Henk Wijngaard.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Henk Wijngaard checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Henk Wijngaard aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag