Dean Saunders

Eigenschappen Dean Saunders boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Dean Saunders boeken?

Dean Saunders boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dean Saunders.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dean Saunders.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dean Saunders ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dean Saunders plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dean Saunders

Extra informatie Dean Saunders

Dean Saunders komt oorspronkelijk uit Engeland. Dean Saunders is geboren in Londen en na 5 jaar verhuisde hij met het gezin naar Nederland, waar zijn vader een tattooshop startte. In het dagelijks leven werkt Dean in de sales branche. Naast het feit dat Dean Saunders veel met muziek bezig is, is Dean ook erg sportief. Dean houdt van kickboksen en fitness.

Muzikale familie

Dean Saunders komt uit een muzikale familie. Zijn vader en broers zingen ook. Ben Saunders , zijn jongste broer, is op dit moment een populaire kandidaat bij The Voice of Holland . In 2000 heeft hij samen met zijn broer Ben in een band gezeten: Follow That Dream. Deze band was een jaar lang zeer succesvol, maar viel helaas uit elkaar. Dean is echter nooit gestopt met zingen en nu is hij vastbesloten Popstars 2010 te winnen!

Ouders erg belangrijk voor Dean Saunders

Dean Saunders vind zijn ouders de belangrijkste personen in zijn leven. Hij noemt ze zelfs de ‘liefde van zijn leven’. Zijn familie in Engeland mist hij nog steeds. Ooit hoopt Dean dat zijn grootste droom werkelijkheid wordt: samenwerken met John Ewbank, Alain Clark en Gary Barlow.

Dean scoorde direct na de overwinning van Popstars een dikke nummer 1-hit met zijn single ‘You And I Both’. Vanaf dat moment gaat alles voor Dean in sneltreinvaart: een agenda boordevol optredens, diverse uitnodigingen om aan te schuiven in de bekende tv-programma’s en met een aantal nieuwe singles op komst, een vooruitzicht op een spectaculaire carriere!

Dean Saunders boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dean Saunders, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Dean Saunders mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dean Saunders.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dean Saunders. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dean Saunders checken, een gratis optie plaatsen op Dean Saunders en de boeking(en) van Dean Saunders voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dean Saunders aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag