William Smulders

Eigenschappen William Smulders boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
4x 40 min.
Geluid
Geluid/licht tot ca. 150 p.

William Smulders boeken?

William Smulders boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van William Smulders.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van William Smulders.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van William Smulders ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van William Smulders plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie William Smulders

Zanger en gitarist William Smulders is een veelzijdig artiest. Hij is te vinden op festivals, feesten, cafe’s en grote podia samen met de William Smulders Band. Maar William speelt ook in kleinere settings en in wisselende samenstellingen. Zijn voornamelijk Engelstalige repertoire bestaat uit hits van de fifties tot de eighties: evergreens. Daarnaast componeert Smulders ook eigen werk. Zo bracht hij onder meer singles uit als ‘The whisky song’ met Wanda Jackson en ‘Rainy night’ met Linda Gail Lewis. 

William Smulders boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van William Smulders.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van William Smulders, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van William Smulders en de eventuele overige kosten om een optreden van William Smulders mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van William Smulders.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor William Smulders. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van William Smulders checken, een gratis optie plaatsen op William Smulders en de boeking(en) van William Smulders voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT William Smulders, BOEKINGSBUREAU William Smulders, BOEKINGSBURO William Smulders, ENTERTAINMENTBUREAU William Smulders, ENTERTAINMENTBURO William Smulders, ARTIESTENBUREAU William Smulders, BOEKINGSKANTOOR William Smulders, IMPRESARIAAT William Smulders, MUZIEKBURO William Smulders, MUZIEKBUREAU William Smulders, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU William Smulders, ARTIESTENBOEKINGSBURO William Smulders, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR William Smulders.

 

Offerte William Smulders aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag