Dennie Christian boeken

Eigenschappen Dennie Christian boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Dennie Christian boeken?

Dennie Christian boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennie Christian.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dennie Christian.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dennie Christian ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennie Christian plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dennie Christian

Extra informatie Dennie Christian

Deze sympathieke Duitse schlagerzanger maakte zijn tv-debuut in 1974 met het nummer ‘Rosamunde’ waarmee hij direct grote bekendheid kreeg. Daarna volgden diverse andere hits zoals ‘Besame Mucho’, ‘Wij zijn twee vrienden’ en ‘Uit elkaar’. Dit laatste nummer, oorspronkelijk van rapper Yes-R, bracht Dennie op geheel eigen wijze tijdens het programma ‘Ali B op volle toeren’ wat een gigantisch succes opleverde in de hitlijsten. Twee jaar geleden speelde Dennie een hoofdrol in de succesvolle bioscoopfilm “Ron Goossens-low budget stuntman” van de makers van “New Kids”. Hij ontving hiervoor zijn eerste “Gouden Film” award, want de film haalde de eerste plaats in de Bioscooplijst. Met de titelsong “Ik leef niet meer voor jou” – een opmerkelijke cover van de Marco Borsato  hit – was Dennie live te gast bij Eva Jinek waarna hij prompt de uitnodiging kreeg om deel te nemen aan “Beste zangers 2017”, waarin hij als grote verrassing schitterde!

En nu is er dan eindelijk een nieuwe single, ‘Oogverblindend’, die met heel veel enthousiasme is onthaald en waarmee hij zeker ieder feest op z`n kop gaat zetten!

Dennie Christian boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dennie Christian.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dennie Christian, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dennie Christian en de eventuele overige kosten om een optreden van Dennie Christian mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dennie Christian. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dennie Christian aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag