Albert Casanova

Eigenschappen Albert Casanova boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Albert Casanova boeken?

Albert Casanova boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Albert Casanova.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Albert Casanova.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Albert Casanova ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Albert Casanova plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Albert Casanova

Extra informatie Albert Casanova

Biografie Albert Casanova
Albert van Benthem is geboren in Amsterdam op 28 mei 1974. Op jonge leeftijd bleek dat hij als zanger een natuurtalent was, hij wil heel graag doorbreken met een professionele zangcarrière! Albert is een echt feestbeest en daarom bestaat zijn repertoire voornamelijk uit Nederlandstalige feest/après-ski muziek. Met zijn repertoire maakt hij menig feest tot een feest om nooit meer te vergeten! Albert van Benthem is bekend van: TV met o.a. gastrollen in ONM, GTST, Peter R de Vries, en als zanger natuurlijk van de vele optredens in Nederland en Gran Canaria – Playa del Inglés.

Vorig jaar stond hij nog in de Gelderse Roos Top 30 bij Loco FM met “Jij bent de liefste voor mij”.

Eind 2008 speelt Albert de zanger Fons in de reclames van KPN.

Hij is helaas niet te boeken als Fons, maar ook Albert kan er een gezellige avond van maken.

Vorige week verscheen zijn nieuwe single “Viva, viva Casanova”.

Het nummer werd geschreven door Adrian Hoes en verschijnt bij Telstar Music. Albert kreeg het eerste exemplaar uitgereikt door Johnny Hoes. zijn grootste passies zijn zingen en acteren!

2 eerdere singles in eigen beheer:jij bent de liefste voor mij en verliefd zijn!!

Albert Casanova boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Albert Casanova boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Albert Casanova.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Albert Casanova, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Albert Casanova en de eventuele overige kosten om een optreden van Albert Casanova mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Albert Casanova.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Albert Casanova. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Albert Casanova checken, een gratis optie plaatsen op Albert Casanova en de boeking(en) van Albert Casanova voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Albert Casanova, BOEKINGSBUREAU Albert Casanova, BOEKINGSBURO Albert Casanova, ENTERTAINMENTBUREAU Albert Casanova, ENTERTAINMENTBURO Albert Casanova, ARTIESTENBUREAU Albert Casanova, BOEKINGSKANTOOR Albert Casanova, IMPRESARIAAT Albert Casanova, MUZIEKBURO Albert Casanova, MUZIEKBUREAU Albert Casanova, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Albert Casanova, ARTIESTENBOEKINGSBURO Albert Casanova, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Albert Casanova.

 

Offerte Albert Casanova aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag