Gerst

Eigenschappen Gerst boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
15 min.
Geluid
Exclusief

Gerst boeken?

Gerst boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerst.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerst.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerst plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gerst

Extra informatie Gerst

Biografie Gerst
Wat Gers Pardoel kan, kan ik ook! Dat moet Gerst gedacht hebben bij het horen van de #1 hit ‘Ik Neem Je Mee’. Hij schreef en produceerde een carnavalsversie van het nummer met een tegengestelde titel: ‘Ik Laat Je Thuis’.

Vlak voor het weekend plaatste Gerst zijn videoclip op Youtube en inmiddels is ‘Ik Laat Je Thuis’ al ruim 450.000 keer bekeken: dé carnavalshit van 2012 is geboren! Op social media als Twitter en Facebook werd de video massaal verspreid, waardoor de teller op Youtube omhoog schoot.

Gers met zijn hit ” Ik laat je thuis” is ook te boeken voor op uw feest.
Gerst boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Gerst boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerst.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerst, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerst en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerst mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerst.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerst. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerst checken, een gratis optie plaatsen op Gerst en de boeking(en) van Gerst voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerst, BOEKINGSBUREAU Gerst, BOEKINGSBURO Gerst, ENTERTAINMENTBUREAU Gerst, ENTERTAINMENTBURO Gerst, ARTIESTENBUREAU Gerst, BOEKINGSKANTOOR Gerst, IMPRESARIAAT Gerst, MUZIEKBURO Gerst, MUZIEKBUREAU Gerst, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerst, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerst, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerst.

 

Offerte Gerst aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag